1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Luchtbehandeling
 4. Terug naar Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Energiebron

  Geluidsdrukniveau

  Geschikt voor grootte ruimte

  Hoogte (cm)

  Inclusief accu/batterij

  KEMA keurmerk
  i

  Kleurfamilie

  Lengte snoer/kabel (m)

  Materiaal

  Maximale vermogen (W)

  Met accu/batterijcontrolefunctie

  Met afstandsbediening

  Met ingebouwde timer

  Navulbaar

  Vermogen (watt)

  Vorstbestendigheid
  i

  Vermogen (W)

  Toepassing

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Afwerking

  Energieklasse

  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij

35 producten
Sorteren op:

Bison vochtvreter orginal neutral 450g

Bison vochtvreter orginal neutral 450g

Luchtontvochtigers

9,

49
Air Max Vochtvreter Navulzak neutraal 1kg 3 stuks

27%

korting

Air Max Vochtvreter Navulzak neutraal 1kg 3 stuks

Luchtontvochtigers

17,

99

13,

-
Heb je last van teveel vocht in huis, bijvoorbeeld doordat er sprake is van lekkage, gebrekkige ventilatie of weinig stoken? Of heb je een oud of niet goed geconstrueerd huis waar veel vocht binnentrekt van buitenaf? Dan is de kans groot dat je op den duur gaat merken dat zich condens vormt op de ramen, er schimmel ontstaat op bijvoorbeeld je muren, plafonds en ramen en dat het huis een beetje muf gaat ruiken. Ook huismijt neemt toe in een vochtige woning. Behalve onaangenaam kan een te vochtig klimaat binnenshuis met schimmelvorming en een toename in huismijt ook nadelig zijn voor je gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met klachten aan je luchtwegen, of allergieën. Het goede nieuws is dat hier wel degelijk iets aan te doen is. De oplossing is zelfs redelijk simpel: je kunt een luchtontvochtiger aanschaffen. In de winkels en op de website van Praxis vind je allerlei soorten luchtontvochtigers, van voordelige vochtvreters en vochtopnemers tot een meer geavanceerde bouwdroger. Deze geeft een krachtiger resultaat, maar vraagt ook een wat grotere investering. Voor de eenvoudige varianten geldt dat de vulling ervan eens in de zoveel tijd moet worden vervangen, als deze zich heeft volgezogen met het overtollige vocht uit de omringende ruimte. Ook voor navullingen van deze luchtontvochtigers kun je bij Praxis terecht. De meeste luchtontvochtigers van Praxis zijn ook zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een boot, garage of caravan. Sommige nemen niet alleen vocht op, maar verspreiden ook een prettige geur, zoals lavendel.

Het klimaat in je huis verbeteren met een luchtontvochtiger, wat heb je nodig?

Heb je besloten een eenvoudige vochtvreter of vochtopnemer aan te schaffen om het overtollige vocht in je woning, boot, garage of caravan de das om te doen? Dan heb je hiervoor niet veel nodig. Je kunt ervoor kiezen om alvast een navulling aan te schaffen. Kies je voor de meer geavanceerde oplossing zoals de bouwdroger, dan kun je ervoor kiezen om deze aankoop uit te breiden met een filter, een zuigmond en een stofzuigerslang.

De luchtontvochtiger in gebruik nemen - enkele tips

Kijk goed naar de condens en eventuele schimmel om de vochtige plekken in huis de lokaliseren. Zet hier de luchtontvochtiger neer. Zorg ervoor dat je ook regelmatig de ruimte goed laat door luchten door de ramen tegen elkaar open te zetten.