Bison Vochtvreter Compact Fresh 100g

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LuchtontvochtigersBison producten
  • Bestrijdt effectief een te hoge luchtvochtigheid
  • Gel-technologie: 300% absorptie – 100% lekvrij

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LuchtontvochtigersBison producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Houd vocht in huis onder controle met Bison Vochtvreter Compact Fresh! De vochtmagneet bestrijdt vocht, condens en muffe geurtjes. De vochtvreter gaat 2 tot 3 maanden mee en is verkrijgbaar in een neutrale of subtiele lavendelgeur. Ideaal om te gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet.

Knip de tab verpakking open en til het deksel van het apparaat. Plaats de tab zonder verpakking in de houder. Leg het deksel terug op het apparaat en plaats de vochtvreter op een stabiele ondergrond. Als de tab volledig is opgelost, kan het apparaat makkelijk geleegd worden.

EAN: 8710439235554

GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Na het werken met dit product handen grondig wassen.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires