Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Keuken
 4. Terug naar Bestekbakken

Bestekbakken

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Materiaal

  Hoogte (cm)

  Diepte (cm)

  Kleurfamilie

  Breedte (cm)

  Merken

  Verkocht door

  Met profiel

  Prijs (€)

  tot
12 producten
Sorteren op:
i

Bestekbak Classic - Glad zilver - Voor kastbreedte 400mm

10%

korting

Bestekbak Classic - Glad zilver - Voor kastbreedte 400mm

Thuisbezorgd

17,

59

15,

83

De inrichting van de keukenkasten begint eigenlijk altijd het eerste met de aanschaf van een bestekbak. Met een bestekbak houd je messen, vorken, lepels en dergelijke overzichtelijk bij elkaar. Een bestekbak kun je ook gebruiken om overige kleine voorwerpen die je veel in de keuken gebruikt te organiseren. Denk maar aan scharen, labels, taartschep, kurkentrekker, blikopeners en dergelijke. Je hebt waarschijnlijk meerdere lades beschikbaar in je keuken. Gebruik ze in combinatie met de bestekbakken van Praxis om ze netjes en overzichtelijk te houden. Bij Praxis koop je bestekbakken in diverse afmetingen, zodat je altijd de juiste zult vinden die perfect past in grote en kleine keukenlades.

Wat je nog meer kunt doen met bestekbakken

Wie zegt dat bestekbakken alleen dienst mogen doen om je bestek te organiseren? Bestekbakken zijn ook reuze handig bijvoorbeeld in de lade van je bureau om je pennen, potloden, gummen en memoblaadjes in op te bergen. Gebruik de bestekbak in de bovenste lade van het bureau van je kind om zijn snuisterijen overzichtelijk op te ruimen. In de slaapkamer kun je de bestekbakken van Praxis dienst laten doen om je sieraden overzichtelijk een plaatsje te geven.

Maak je keuken overzichtelijk met bestekbakken van Praxis

Met een bestekbak creëer je niet alleen overzicht over het bestek en dergelijke. Vaak worden verschillende soorten messen bij elkaar gelegd, maar het is veel overzichtelijker om ze per soort bij elkaar te houden. Maak bijvoorbeeld onderscheid tussen steakmessen, tafelmessen en vismessen. Met de goedkope bestekbakken van Praxis kun je meerdere bestekbakken gebruiken om een beter onderscheid te maken tussen je spullen, zodat je ze nog beter en sneller kunt vinden. Praxis heeft nog veel handige producten om je keuken netjes en geordend te krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment opbergdozen van Praxis. Met de stellingkasten van Praxis houd je eenvoudig je voorraad beter bij. Met de artikelen van Praxis maak je het leven prettig, overzichtelijk en geordend Ben je op zoek naar nog meer onderdelen voor de keuken? Bij Praxis bestel je afzuigkappen, vaatwassers en kookplaten eenvoudig online.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten