Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Diepte
 • Draairichting
 • Hoogte
 • Kleur
 • Kleurfamilie
 • Kortingsacties
 • Materiaal
 • Serie
87 producten

CanDo plisséhordeur Comfort wit 100x209cm
CanDo plisséhordeur Comfort wit 100x209cm
20% korting
Hordeuren
CanDo hordeur Comfort antraciet 100x235cm
CanDo hordeur Comfort antraciet 100x235cm
20% korting
Hordeuren
CanDo rolhor deur Comfort 110x205cm wit
CanDo rolhor deur Comfort 110x205cm wit
20% korting
Hordeuren
CanDo rolhor deur Comfort 110x215cm wit
CanDo rolhor deur Comfort 110x215cm wit
20% korting
Hordeuren
CanDo rolhor deur Comfort 110x235cm wit
CanDo rolhor deur Comfort 110x235cm wit
20% korting
Hordeuren
CanDo hordeur Comfort wit 100x235cm
CanDo hordeur Comfort wit 100x235cm
20% korting
Hordeuren

Hordeuren kopen om zoemende en stekende insecten buiten te houden

Houd jij ook niet van gezoem in huis? Dan kun je het beste hordeuren kopen. Zo kun je in de zomer lekker luchtig je deuren open laten staan, maar insecten buiten houden. Ben je op zoek naar een vaste hordeur, een rolhordeur, een vliegenhor of een plissé hordeur? Bij Praxis hebben we van alles in het assortiment. Ook voor raamhorren kun je bij Praxis terecht!

Online je hordeuren kopen

Bij Praxis kun je eenvoudig je hordeuren kopen. Alle hordeuren staan in ons online assortiment, zodat je ze eenvoudig kunt bekijken en vergelijken. Heb je de juiste hordeur voor jouw deur gevonden? Dan kun je deze ook gelijk online bestellen. Helemaal handig als je verschillende raam- en deurhorren nodig hebt. Want als je wilt, bezorgen we de bestelling netjes bij jouw thuis.

Rolhordeur

Onder de hordeuren is de rolhordeur een populaire keuze. De rolhordeur is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien valt de rolhordeur niet op, waardoor je hem in de winter niet per se hoeft te demonteren. Een rolhordeur is geschikt voor zowel een deur als een schuifpui.

Plissé hordeur

In een plissé hordeur wordt het horgaas niet opgerold, maar in elkaar gevouwen als je de deur op en dicht doet. Het voordeel van een plissé hordeur is dan ook dat je de hor in iedere gewenste stand kunt zetten. De plissé hordeur is eenvoudig te openen en te sluiten en ziet er stylish uit.

Bruynzeel horren

Het populaire merk Bruynzeel heeft voor elke deur of raam een geschikte hor. Kies voor een Bruynzeel hordeur met magnetische sluiting als je de hor automatisch wil sluiten. Of ga voor een Bruynzeel lamellenhor zodat je direct in en uit kunt lopen. Bruynzeel horren zijn voor ieder huis geschikt.

Vliegenhor

Een vliegenhor of vliegengordijn houdt gevleugelde insecten buitenshuis. Een vliegengordijn is eenvoudig op te hangen. Als je er doorheen loopt, hangt het gordijn daarna weer goed.

Liever je hordeuren kopen in één van onze winkels?

Als je het lastig vindt om een goed beeld te krijgen van de verschillende hordeuren online. Dan kun je het beste langskomen in één van onze vestigingen om de hordeuren in het echt te bekijken. Je kunt onze medewerkers dan meteen vragen stellen over horren en het plaatsen ervan. Ze adviseren je graag en geven goede tips mee. Zo kun je altijd de beste hordeuren kopen voor jouw huis.

Hordeur aanbieding

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe hordeuren kopen. We houden je hier op de hoogte als er een hordeur aanbieding is of als er speciale acties zijn! Elke hordeur aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze hordeur aanbieding en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.