Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Hordeuren

Kies de juiste hor

Er zijn diverse soorten horren. Zorg ervoor dat je kiest voor een hor die past in jouw deur of raam. Of maak er zelf één!

Lees het koopadvies

Hordeur kopen bij Praxis

Deurhorren om zoemende en stekende insecten buiten te houden

Houd jij ook niet van gezoem in huis? In de zomer is het lastig om je huis vrij van zoemende en stekende insecten te houden zonder goede horren. Vooral hordeuren houden veel beestjes buiten wanneer je tuindeur open staat met warm weer. Ben je ook op zoek naar een goede deurhor of raamhor? Wil je een vaste hordeur? Of dacht je meer aan een hor van lamellen, zodat je er gemakkelijk doorheen kunt lopen? Misschien vind je een plissé horgordijn of een vliegengordijn wel het mooiste? Of past een rolhordeur het beste bij jouw deur? Rolhordeuren hebben we ook voor dubbele openslaande deuren! Bij Praxis heb je de keuze, kijk maar eens op onze website.

Online alle hordeuren bekijken en de mooiste online kopen

Bij Praxis kun je alle horren gemakkelijk online bekijken en vergelijken. Alle deurhorren staan netjes bij elkaar. Zo kun je nog gemakkelijker je deurhor uitzoeken. Of verschillende hordeuren vergelijken. En heb je de juiste hordeur voor jouw deur gevonden? Dan kun je deze ook gelijk online kopen als je wilt. Helemaal handig wanneer je verschillende raam- en deurhorren nodig hebt. Want als je wilt, kunnen we hordeur ook netjes bij je thuisbezorgen.

Liever onze deurhorren in de winkel bekijken?

Of vind je het lastig om van de foto’s op onze website een goed beeld te krijgen van de verschillende hordeuren? Natuurlijk kun je bij ons in de winkel ook de hordeuren komen bekijken en vergelijken. Dan kun je onze medewerkers ook gelijk je vragen stellen over horren en over het plaatsen ervan. Wij kunnen je namelijk goede tips geven over de plaatsing van je deurhor. En natuurlijk beantwoorden wij al je vragen over horren graag. Op onze website vind je ook veel informatie over horren.