XL Klusweken

De zomervakantie is begonnen: tijd om die ene grote klus op te pakken! Bij Praxis profiteer je daarom tijdens de XL klusweken de hele zomer van XL kortingen, XL klusdeals en inspiratie voor je grote klus.  

Welke grote klus ga jij oppakken deze zomer? Wat je ook van plan bent. Bij Praxis staan we voor je klaar. Praxis is er ten slotte voor de makers!

Slaapkamer

Misschien wel één van de belangrijkste kamers in huis: de slaapkamer! En daarom een must op je kluslijstje deze zomer. Profiteer tijdens de XL klusweken van hoge kortingen op allerlei klusartikelen voor de slaapkamer!

Ga jij aan de slag met je slaapkamer? Praxis helpt je graag op weg met kortingen, inspiratie en advies!

bekijk alle aanbiedingen

Alleen deze week nog!

Op kamers

Binnenkort op kamers? Met Praxis realiseer je jouw droomkamer! Je profiteert tijdens de XL klusweken namelijk van hoge kortingen op verschillende klusartikelen.

Ga jij aan de slag met je kamer? Praxis helpt je graag op weg met kortingen, inspiratie en advies!

bekijk alle aanbiedingen

Zolder

Is jouw zolder een echte rommelzolder? Of kan hij gewoon wel wat mooier? Zet de zolder dan op je kluslijstje deze zomer! Je profiteert tijdens de XL klusweken namelijk van hoge kortingen op verschillende klusartikelen.

Ga jij aan de slag met je zolder? Praxis helpt je graag op weg met kortingen, inspiratie en advies!

bekijk alle aanbiedingen

Hal

Het visitekaartje van het huis: de hal. Deze klus mag je zeker niet vergeten deze zomer! Bij Praxis profiteer je tijdens de XL klusweken van hoge kortingen op allerlei klusartikelen voor de hal.

Ga jij aan de slag met je hal? Praxis helpt je graag op weg met kortingen, inspiratie en advies!

bekijk alle aanbiedingen

Badkamer

Kan jouw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan zit je bij Praxis goed! Je profiteert namelijk van hoge kortingen op verschillende badkamerartikelen. 

Ga jij aan de slag met je badkamer? Praxis helpt je graag op weg met kortingen, inspiratie en advies!

bekijk alles voor de badkamer