Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Zagerij bij Praxis

Ga je aan de slag met hout, maar wil of kan je het hout niet op maat zagen? Dan staan wij voor je klaar en helpen je graag met je klus! Laat je hout zagen in onze zagerij. Wij zorgen ervoor dat het hout op de millimeter nauwkeurig wordt gezaagd. Kom een langs bij de zagerij van jouw Praxis winkel en laat je hout zagen. De zagerij is vrijblijvend en gratis.

De zagerij is te vinden in de Praxis winkels (m.u.v. de Praxis City winkels).

VIND EEN WINKEL IN DE BUURT


Laat gratis je hout zagen in onze zagerij!

In onze zagerij kun je alle bij Praxis gekochte houten plaatmateriaal en/of balken, steigerhout (onbehandeld) gratis transport gereed laten zagen. Gebruikt steigerhout wordt niet gezaagd. Onze platen-en afkortzaag zijn alleen geschikt voor het zagen van houten materialen en rechte zaagsneden.

In de Praxis zagerij:

 • Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplex), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden op maat en klaar voor transport laten zagen.
 • Onze afkort- of platenzaag is alleen geschikt voor het zagen van houten materialen.
 • Een lat of balk welke afgekort moet worden moet na het zagen minimaal een restafmeting hebben van 20 cm.
 • Grote zaagopdrachten worden op afspraak gezaagd.
 • Vestigingen zonder afkortzaag kunnen planken smaller dan 10 cm helaas niet zagen

vind een winkel in de buurt >


Voorwaarden Zagerij

 • Wij zagen het hout altijd gratis. Ben je met een grote klus bezig en moet er veel hout tegelijk gezaagd worden? Dan verzoeken wij een afspraak te maken met de desbetreffende winkel, zodat er samen afgestemd kan worden wanneer de stukken opgehaald kunnen worden.
 • Wij zagen alleen bij Praxis gekocht hout. Dit omdat er van eigen meegebracht materiaal niet duidelijk is of het eventueel gevaarlijke stoffen bevat, wat een risico is voor de gezondheid.
 • Tuinhout/planken(geïmpregneerd) kunnen alleen op de afkortzaag worden gezaagd. De platenzaag is hiervoor niet geschikt.
 • Wij zagen geen; gebruikt steigerhout, WPC (composiet), PVC en/of kunststoffen en uitsparingen in houten keukenwerkbladen.


Online hout op maat bestellen

Kies in een paar simpele stappen de gewenste vorm, het materiaal en de dikte van jouw hout. Zo maak je een houten meubel of wandpaneel naar jouw eigen smaak. De producten kun je gemakkelijk thuis laten bezorgen. 

BESTEL ONLINE HOUT OP MAAT


Advies over hout

Ga je zelf aan de slag met hout? Wij helpen je graag op weg! We leggen je uit welke soorten hout er zijn en welk hout het beste past bij jouw klus. Ook leggen we uit waar je op moet letten bij het kopen van hout.

LEES ADVIES OVER HOUT


Houtgereedschap huren

Heb je gereedschap nodig voor je klus, maar wil je het zelf liever niet aanschaffen? Bij Praxis kun je makkelijk gereedschap huren en het ophalen in een winkel bij jou in de buurt.

HUUR GEREEDSCHAP

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten