• NaN

Kinderstoeltje voor bij de kindertuinset

  • Kosten
    €28.78
  • stappen
    4

Step 2

Linker en rechter zijkant: Begin met het maken van de linker en rechter zijkant. Plaats de verbindinglatjes G en F op de planken A1 en en A2. A1 en A2 zijn beide twee planken A naast elkaar. G komt in het midden van de plank en is korter dan de hele plank A breed is. F komt op het uiteinde van de planken A1 en A2 en is even breed als twee planken A naast elkaar. Plaats de verbindingslatjes zoals op de onderstaande foto. De planken A komen naast elkaar. Plaats alle schroeven op de plaatsen zoals op de foto. Rugleuning: Wanneer de linker en rechter zijkant klaar zijn kun je verder met het maken van de rugleuning. De verbindingslatjes D moeten met een hoek van 70graden afgezaagd worden aan één kant. Deze hoek is bepalend voor hoe schuin de rugleuning komt. Dit kun je eventueel ook schuiner of minder schuin doen. Twee verbindingslatjes D komen aan de zijkanten van de twee planken B. Doe dit zoals op de foto. De planken B komen boven elkaar. Plaats alle schroeven op de plaatsen zoals op de foto. Let op dat beide schuin afgezaagde latjes met dezelfde schuine kant naar beneden bevestigd worden!

Step 3

Monteren zitting: Vervolgens kan de zitting gemonteerd worden. Plaats twee planken B tussen de linker(A1) en rechter(A2) zijkant. Plaats vervolgens de voorkant van de zitting. Dit is lat H tegen lat E aan. Vervolgens komen deze tegen de latjes G en zitting B aan. Plaats alle schroeven op de plaatsen zoals op de foto.

Step 4

Monteren rugleuning en armleuning: Daarna moeten alleen de rugleuning en de armleuningen nog gemonteerd worden. De rugleuning komt tegen de zijkanten aan. Plaats alle schroeven op de plaatsen zoals op de foto. Deze komen door de zijkant van A in de schuine latjes van D. Als laatste moeten alleen de armleuningen nog vastgezet worden. Dit zijn latjes C.

Step 5

Het kinderstoeltje is nu klaar! Natuurlijk is het leuker om er meerdere te maken. Voor alle kinderen in huis een eigen stoeltje, of bijvoorbeeld eentje extra voor als er een vriendje of vriendinnetje langs komt! Voor het bijzettafeltje voor bij het kinderstoeltje zie ook: https://www.praxis.nl/voordemakers/klusadvies/bijzettafeltje-voor-bij-kinderstoeltje-maken 

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten