Een leuke naaimachine als surprise!

  • stappen
    6

Stap 1

Sinterklaas is aangekomen in Nederland! We kunnen eindelijk weer knutselen en onze vrienden, familie en schoolgenoten verrassen met surprises :). Dit jaar wil ik graag een surprise maken die ik nog niet eerder heb gezien, namelijk een naaimachine!

Ik zag deze post online (http://littleredwindow.com/2014/04/diy-cardboard-box-play-sewing-machine.html) en ik dacht yes dit wordt m! Er zijn meerdere die op de site heb gezien. Die zal ik deze week ook met jullie delen.

Je hebt een kartonnen doos nodig van ongeveer 35 x 30 x30 nodig. Op de afbeeldingen hieronder zie je de snijpatronen die je moet schetsen.

Stap 2

Snij de doos door midden en leg het karton plat op de snijmat. Snij nu de patronen die je op de doos hebt getekend.

Plak nu de boven en onderkant aan elkaar vast met lijm.

Stap 3

Gebruik een stukje hout of potlood en zaag ongeveer 5 cm er van af. Met een puntenslijper kan je een punt creëren (dit moet een naald voorstellen ;).

Sluit de binnenkant van de naaimachine met de andere helft van de doos. Meet de diepte en breedte eerst voordat je begint met snijden. Gebruik hier voldoende lijm (zie foto 3)

Stap 4

Knip of snij drie cirkels met dezelfde diameter en plak ze op elkaar. Gebruik dan een plastic punaise om de draaiwiel te bevestigen aan de zijkant van de naaimachine.

Gebruik een oude naaigaar en plaats die boven de maaimachine (gebruik dezelfde soort stok of potlood en creëer een gaatje).

Stap 5

Leg de andere helft van de doos onder de naaimachine. Gebruik een potlood om de naaimachine te omlijnen. Snij met een stanlyemes de voorkant uit en plaats de details (foto 2 en 3).

Stap 6

Je kan ervoor kiezen om de naaimachine te schilderen of in te kleuren. Daarnaast kan je ook een opening aan de onderkant creëren en daar je cadeautje te plaatsen.

Veel plezier met knutselen!

(http://littleredwindow.com/2014/04/diy-cardboard-box-play-sewing-machine.html)

laat als eerste een reactie achter