Minimalistische bohemian

Houd je van een strak en opgeruimd met een speelse touch? Dan is de minimalistische boho-stijl echt iets voor jou.

Voor een minimalistische tuin maak je wisselend gebruik van beton, steen, glad hout of metaal. Wit, grijs, zwart en natuurtinten voeren de boventoon. Op zoek naar een mooi startpunt voor je make-over? Kijk eens naar deze minimalistische tuinset 'Cassis'of een van de andere loungesets. Een stijlvolle opbergbox voor tuinkussens en andere spullen maakt je tuin nog netter en strakker.

Warme woestijngast

Denk zand, denk cactus, denk licht terracotta. Met een zinderende zomer is er niets zo lekker dan in de schaduw je koele water te drinken, hopend op een zuchtje wind. Met de tuinset Rochelle kun je gemakkelijk meerdere woestijngasten uitnodigen: de hoekbank, tafel en twee krukjes bieden plaats voor zeven personen.

Franse avondgenieter

Warme lome Franse zomeravonden vragen om goede wijn, kaasjes die genuttigd worden op een luie loungeset, zoals de Central Park Julieta-set. Het liefst in die Zuid-Franse grijsblauwe tint, onder een pergola, met de geur van de lavendelplanten om je heen.

Scandinavische zonliefhebber

Een combinatie van verfijnde houten elementen met zachte grijze tinten. Dat is de stijl van de Scandinavische zonliefhebber. Op een egale grijze tuintegelvloer komt je smaakvolle tuinset, bijvoorbeeld de Mimizan loungeset, in de stralende zon volledig tot zijn recht. Liever toch wat schaduw? Kies dan voor een effen parasol.

Zelf aan de slag!

Zet zelf de toon in je eigen tuin. Een zelfgebouwde bank van steigerhout geeft je achtertuin bijvoorbeeld direct de beachvibe. Of maak, wanneer je voor een klassieke stijl gaat, een strakke set, mooi in de lak. Lees de top 5 van zelfgemaakte houten tuinmeubelen, maak een betonnen planten bak voor een industriële look en maak het af met een verticale tuin of een insectenhotel! 

En als de meubels van verweerd hout helemaal jouw smaak zijn, maar je geen handige klusser bent, hebben we mooie steigerhouten tuinmeubelen in het assortiment. Alsof je het zelf in elkaar getimmerd hebt!