1. Een houten kerstboom

Zoek je een betaalbare en duurzame kerstboom? En vind je het leuk om zelf iets te maken? Dan zit je hier helemaal goed! Want deze kerstboom van hout maak je voor een heel aardige prijs en helemaal zelf met dit makkelijke stappenplan. Ook fijn: deze kerstboom is duurzaam, want je kunt hem elk jaar opnieuw gebruiken. En als je hem van FSC-hout maakt is hij nóg duurzamer.

Maak hem mooi met kerstballen in jouw favoriete kleur en warme led kerstverlichting.

2. Een hippe (en schattige) elandlamp

Zin om een kerstcadeau voor iemand te maken? Met deze superleuke kerstlamp in de vorm van een eland maak je de ontvanger hartstikke blij! Voor de materiaalkosten hoef je het in ieder geval niet te laten. En de tijd die je ermee bezig bent ook niet, want door ons makkelijke stappenplan is hij in drie uur al klaar. Tip: laat het gewei onbehandeld als je van een natuurlijke ‘look’ houdt. Maar je kunt hem ook met verf in een kleur schilderen die jij het mooist vindt.

En de peer? Die kies je zelf uit. Pak uit met een stoere grote, of hou het fijn met een wat kleinere peer. En nu is alleen nog de vraag: geef je hem cadeau of hou je hem tóch lekker voor jezelf?!

3. Een houten kerstboomstandaard

Ben je op zoek naar een standaard voor je kerstboom die écht leuk staat in je interieur? Maak aankomend weekend dan twee uur vrij in je agenda en ga aan de slag met dit makkelijke stappenplan voor een houten kerstboomstandaard. Is het gelukt? Maak hem dan helemaal af met beits in een kleur die perfect past bij jouw interieur – kies voor witte beits als je van lichte kleuren houdt of voor zwarte beits als stoer meer jouw ding is. Of ga voor puur natuur met transparante beits

Wat voor klus je ook kiest – een grote of een kleine – wij hebben alles in huis wat je nodig hebt. Ook voor kerst. Bekijk ons kerstassortiment online of kom gezellig shoppen bij een van onze winkels met kerstmarkt!