DecoMode laminaat King Size Monaco 8mm 2,530m²

  • Anti-slip
  • Bijhorende plinten ook verkrijgbaar
  • Kras, licht en zonbestendig

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Monaco van de King Size laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de endless optiek, waarbij de uiteinden zo in elkaar overlopen dat de planken eindeloos lang lijken. DecoMode King Size laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 32,7 cm. De King Size laminaatlijn is verkrijgbaar in 5 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd. Een meer landelijke karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107572656

Garantie
25 jaar
m2 per pak
2.53 m²
Vloerverwarming
Geschikt
Waterbestendig
Nee
Geschikt voor
Gehele huis
Lengte
129.1 cm
Reliëf
Houtstructuur
Slijtklasse
AC4- 32
Breedte
32.7 cm
V-groef
Met V-groef langs lange zijden
Legwijze
Per plank
Kleur
Bruin
Gebruik
Huishoudelijk: intensief beloop
Inhoud
6 planken
Model
Monaco
Plaatsing
Zwevende plaatsing met 'Unifit' systeem
Keurmerk
CE / PEFC
Serie
King Size
Afwerking
Bruin eiken
Dikte
8 mm

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires