Filteren

 • Categorieën
 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Afwerking
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Dikte plank
 • Kortingsacties
 • Prijs per ㎡
 • Vloerverwarming
12 producten

  CanDo houten vloer natural 10mm 2,888m²
  CanDo houten vloer natural 10mm 2,888m²
  25% korting
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 210cm
  CanDo houten vloer vuren 210cm
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 300cm
  CanDo houten vloer vuren 300cm
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer vuren 270cm
  CanDo houten vloer vuren 270cm
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer white wash 10mm 2,888m²
  CanDo houten vloer white wash 10mm 2,888m²
  25% korting
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer visgraat natural 10mm 2,048m²
  CanDo houten vloer visgraat natural 10mm 2,048m²
  25% korting
  Houten vloeren
  CanDo houten vloer industrial 10mm 2,888m²
  CanDo houten vloer industrial 10mm 2,888m²
  25% korting
  Houten vloeren

   Houten vloer kopen bij Praxis

   Een houten vloer geeft je interieur karakter. Want geen enkele houten vloer is hetzelfde. Elke houten plank heeft zijn eigen tekening, structuur en afwerking. Door de natuur in huis te halen, geef je je ruimte een warme sfeer. Of je nu kiest voor onbehandelde houten planken of een eiken houten vloer met greywash. Bij Praxis bestel je jouw favoriete vloer gemakkelijk online of kom in één van onze vestigingen een houten vloer kopen.

   Welke (houten) vloer kopen?

   Twijfel je over een houten vloer? De keuze voor een laminaat vloer, PVC vloer of een houten vloer wordt vaak overwogen. Vind je een echte houten vloer toch het mooiste, maar is de prijs een reden om toch voor laminaat te kiezen? Dat hoeft niet, want bij Praxis vind je houten vloeren met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Als je persoonlijk advies van ons wilt of hulp bij het maken van je keuze, kom dan langs bij ons in de winkel. Je kunt verschillende vloeren bekijken. Wij helpen je hier graag bij.

   Voordelen van een houten vloer

   Een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier. Na enkele jaren zul je zien dat de warmte er nog vanaf straalt. Zelfs als een vloer volop wordt gebruikt. Dat ‘geleefde’ uiterlijk geeft de vloer zijn eigen karakter.

   Nadelen van een houten vloer

   Doordat hout een natuurproduct is, zal elke houten vloer ‘werken’. Dit betekent dat houten vloeren krimpen en uitzetten afhankelijk van de luchtvochtigheid. Het is belangrijk dat de vloer goed is behandeld en gelegd, waardoor er niet te veel kieren of scheuren ontstaan. Dit kan er namelijk lelijk uit zien en dat willen we natuurlijk niet.

   Houten vloer leggen

   Met het juiste gereedschap is het leggen van je nieuwe houten vloer helemaal niet ingewikkeld meer! Uiteraard heb je ook een goede ondervloer en plinten nodig, zodat je je vloer mooi kan afwerken. Bekijk ons complete assortiment op onze website of in de winkel!

   Houten vloer onderhouden en schoonmaken

   Houten vloeren hebben onderhoud nodig. Gebrekkig onderhoud zorgt voor onnodige slijtage - en dat is zonde. Zet een houten vloer dus het liefst één keer per jaar in de onderhoudsolie. Je kan je houten vloer schoonmaken met een vochtige dweil en natuurlijke zeep. In de blog ‘Hoe onderhoud ik een houten vloer’ lees je hoe je je vloer het beste kan behandelen. 

   Online je houten vloer kopen

   Al onze houten vloeren staan op onze website, zodat je ze gemakkelijk kunt bekijken en met elkaar kunt vergelijken. Heb je jouw perfecte houten vloer gevonden? Bestel hem dan direct via de website. Het pakket wordt bij je thuisbezorgd, zodat je er niet mee hoeft te sjouwen. Zo kun je nog sneller en gemakkelijker aan de slag met het leggen van je vloer. Een houten vloer kopen was nog nooit zo makkelijk!

   Houten vloer aanbieding

   Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een houten vloer kopen. Dat kan! Praxis heeft vaak een houten vloer aanbieding en speciale acties. Elke houten vloer aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de houten vloer aanbieding van deze week is. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Zo kun je een houten vloer goedkoop aanschaffen.