1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verf
 4. Terug naar Verfbenodigdheden
 5. Terug naar Verfspuiten

Verfspuiten

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

26 producten
Sorteren op:

Wagner verfspuitsysteem W450

Wagner verfspuitsysteem W450

Verfspuiten

109,

-
Ferm verfspuit SGM1012 110W

Alleen online

Ferm verfspuit SGM1012 110W

Verfspuiten

39,

99
Wagner HVLP universeel spuitsysteem W 575 Flexio

18%

korting

Wagner HVLP universeel spuitsysteem W 575 Flexio

Verfspuiten

Praxis Plus prijs

159,

-

129,

-

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

Verfspuit kopen bij Praxis

Een muur verven was nog nooit zo gemakkelijk! Breng verf snel en regelmatig aan met een verfspuit. Geen gedoe meer met druipende kwasten of een verharde verfroller. Met de verfspuiten van Praxis verf je eenvoudig een wand of plafond in jouw favoriete kleur. De spuit zorgt voor een egale en gelijkmatige verdeling van de verf voor een professioneel resultaat. Bang dat een verfspuit alleen voor vakkundige schilders is? Geen zorgen, iedereen kan verfspuiten gemakkelijk bedienen en een schitterend resultaat behalen. 

Met de professionele Wagner verfspuit verf je ook plafonds eenvoudig in jouw lievelingskleur. Met de spuit breng je de plafondverf gelijkmatig aan, zelfs in de hoeken en kanten. In het ruime reservoir past genoeg verf om een wand of plafond in een keer te verven.

Aan de slag met een verfspuit!

Je kunt de verfspuiter gebruiken met bijna alle soorten verf op synthetische of waterbasis. Of je nu gaat verven met latex, lakken of beitsen, met een verfspuit heb je altijd de beste afwerking. Je kunt deze zelfs buiten gebruiken om een hek, garagepoort of tuinhuisje er weer als nieuw uit te laten zien. Plak voor je aan het werk gaat met je versfspuit de wand of het plafond af met afplaktape. Hiermee voorkom je dat de verf op plekken komt waar je dit niet wilt. Na het verven scheur je de tape eenvoudig schuin af van de muur. Heb je een kostbare vloer of dure meubels? Met afdekfolie zorg je ervoor dat er geen verfspatten op komen en kun je met een gerust hart aan het werk. Houd de verfspuit tijdens het verven op ongeveer twintig centimeter afstand van het oppervlak. Richt de spuitkop loodrecht op de muur of het plafond voor een schoon en egaal resultaat. Dekt de verf niet in een keer goed? Wacht tot de muur goed is gedroogd voor je een nieuwe verflaag aanbrengt.

Verfspuit aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een verfspuit kopen. Gelukkig kan dit bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende verfspuit aanbiedingen of een verfspuiter aanbieding op een bepaald merk. Elke verfspuit aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze verfspuit aanbiedingen en pak je voordeel!