De Parel Eco-Line stickerverwijderaar 250 ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Reinigers & afbijtDe Parel producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Reinigers & afbijtDe Parel producten

Wat zijn de specificaties?

De stickerverwijderaar verwijdert stickers, stickerlijm, tape-lijm, rubberlijm, plakband, spuitsneeuw enz. Deze stickerverwijderaar kan invloed hebben op de kleur van het te behandelen oppervlak. Eerst voorzichtig testen wordt aanbevolen. Bij papieren stickers de stickerverwijderaar opbrengen met een kwastje en de sticker na 10 minuten verwijderen. Bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickerverwijderaar erachter laten lopen en de sticker na 10 minuten verwijderen. Achtergebleven lijmresten kunnen ook met stickerverwijderaar verwijderd worden.

EAN: 8711418137401

  • Serie
    Eco-Line
  • Inhoud
    0.25 L
GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd