Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
image_1

Sencys constructiehoutlijm PU 250gr

 • Kleeft ook op vochtig en hard hout

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

10,

49

8,

39

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Kit & lijmSencys producten

Productomschrijving

Zorg voor een goede verbinding van hout met Sencys constructiehoutlijm PU. De houtlijm is gebruiksklaar, watervast en geschikt om te gebruiken op vochtig en hardhout.
EAN:
 • 5400107337422

Productveiligheid

GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inademing. Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). .
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Adembescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.

Specificaties

 • Algemeen
  Type lijm
  Houtlijm
  Houtcertificering
  i
  Product doesn't contain wood
  Verwerkingseisen
  Breng de lijm aan door op de tube te drukken en gelijke kralen of stippen uit te drukken op een van de te verlijmen materialen. Breng altijd een rups aan op de randen van de componenten en op randen en hoeken van panelen. Druk de vlakken direct op elkaar en sla ze vast met een rubberen hamer. Ondersteuning indien nodig. De obligatie kan na 24-48 uur worden geladen.
 • Technische kenmerken
  Materiaal van doeloppervlak
  Laminaat
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Maximale verwerkingstemperatuur
  40 °C
  Substantie
  Vloeistof
 • Uiterlijke kenmerken
  Werking
  Contact
  Kleurfamilie
  Bruin
  Substantie
  Liquid
  Kleur
  Bruin

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten