Sencys structuurverf grof mat wit 5L

  • Decoratieve structuur
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Decoratieve structuur
  • Gemakkelijk aan te brengen

Toon specificaties
Inhoud
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
StructuurverfSencys producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Sencys structuurverf is een speciale matte verf voor een decoratieve gestructureerde afwerking van muren en plafonds. De verf is gebruiksklaar en heeft een pasta-achtige structuur die zich uitstekend leent voor het creëren van reliëf op muren en plafonds. Deze witte structuurverf is even eenvoudig aan te brengen als een gewone muurverf. De structuurverf is geschikt om te gebruiken op metselwerk, beton, cement, pleisterwerk, gipsplaten, behangpapier, glasvezel en bestaande verflagen op waterbasis.

Roer de verf voor gebruik goed om en breng deze aan met een roller, kwast of verfspuit. Breng de muurverf langzaam en kruislings aan voor het beste resultaat. Reinig je gereedschap direct na gebruik met water.

EAN: 8711216407676

Rendement per liter
2 m²
Substantie
Vloeistof
Serie
Structuurverf
Verwerkingsmethode
Roller
Glanstype
Mat
Rendement per verpakking
10 m²
Overschilderbaar na
12 h
Binnen/buitengebruik
Binnen
Kleurfamilie
Wit
Toepassing
Vóór gebruik goed omroeren. Niet verdunnen. Niet verwerken_x000D_ onder +5 °C. Kan worden aangekleurd met SENCYS mengkleur/kleurstof_x000D_ (maximaal 5 %). Steeds per volledig oppervlak werken, nat-op-nat en het werk_x000D_ niet onderbreken. De verf langzaam en kruiselings aanbrengen met roller of_x000D_ kwast. Na maximaal 5 à 10 minuten de verflaag bewerken met een speciale_x000D_ kwast of spatel om de gewenste structuur aan te brengen. Niet meer verf_x000D_ aanbrengen dan in die tijdspanne kan worden bewerkt. Het materiaal meteen_x000D_ na gebruik reinigen met warm water. Opgegeven verbruik en droogtijd: onder_x000D_ normale omstandigheden, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond en_x000D_ de omgevingstemperatuur.
Kleur
Wit
Verfbasis
Waterbasis
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires