Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kleurfamilie
 • Glanstype
  Ieder verf heeft zijn eigen afwerking die gedefinieerd wordt door het glanstype. Hoe matter de verf, hoe minder licht er wordt gereflecteerd. En andersom: hoe glanzender de verf, hoe meer licht de verf reflecteert.
 • Verfbasis
  Elke verfbasis heeft andere kwaliteiten. Hierdoor is het altijd belangrijk hierop te letten.

  Watergedragen basis is geurarm en ideaal voor binnenshuis gebruik.

  Natuurlijke grondstof verven zijn op basis van gerecycleerde materialen, geurloos en afwasbaar.

  Solvent gedragen verfsoorten hebben een langere droogtijd en zijn langer te bewerken dan watergedragen verf.

  Muurvernis en epoxy maken de muur vuil- en vochtafstotend. Zij vormen een extra beschermlaag.
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
 • Inhoud
 • Kortingsacties
10 producten

Sencys structuurverf grof mat wit 10L
Sencys structuurverf grof mat wit 10L
Structuurverf
Sencys structuurverf grof mat wit 5L
Sencys structuurverf grof mat wit 5L
Structuurverf

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
Renaulac buitenmuurverf Gevel Extreem mat antraciet 2,5L
30% korting
Renaulac buitenmuurverf Gevel Extreem mat antraciet 2,5L
Structuurverf
Renaulac buitenmuurverf Gevel Extreem mat zand 5L
30% korting
Renaulac buitenmuurverf Gevel Extreem mat zand 5L
Structuurverf
Richard gevelverf minerale kalk 10kg
Richard gevelverf minerale kalk 10kg
Structuurverf
Richard gevelverf wit mat 10L
30% korting
Richard gevelverf wit mat 10L
Structuurverf
Richard gevelverf wit mat 5L
30% korting
Richard gevelverf wit mat 5L
Structuurverf

  Structuurverf kopen bij Praxis

  Met structuurverf breng je gemakkelijk en snel structuur aan op je wanden. Je verhult oneffenheden op de muur eenvoudig met deze verf. Je gebruikt de matte latexverf voor een decoratief uitstraling van je interieur. Bovendien bescherm je met deze verf de wanden voor invloeden van buitenaf. Aan de latexverf zijn zandkorrels toegevoegd voor een korrelige afwerking. Je hebt de keus tussen structuurverf fijn, met kleine zandkorrels of structuurverf grof, met grote zandkorrels, voor een uniek effect. Bekijk ook eens ons assortiment aan muurverf.

  Verfbenodigdheden

  Is je kamer onlangs gestuct? Wacht dan ongeveer 30 dagen voor je aan de slag gaat met structuurverf. De muren zijn na ongeveer een maand voldoende gedroogd om geverfd te kunnen worden. Structuurverf is te gebruiken op bijna alle ondergronden zoals beton, gips of gipskartonplaten. Wil je een behangen wand verven? Verwijder dan eerst het behang voor je de structuurverf aanbrengt. Voor het beste resultaat behandel je de wanden eerst met voorstrijkmiddel. Laat de muur goed drogen voor je de korrelverf aanbrengt. Plak kozijnen, plinten en de randen van het plafond af met afplaktape voor je aan de slag gaat met de verf. Structuurverf is eenvoudig en snel aan te brengen met een blokwitter. Een blokwitter bevat een mix van synthetische en natuurlijke haren. Met deze kwast breng je de verf ook gemakkelijk aan in de kleine hoeken. Knoeien met de verf is geen probleem. Met een vochtige doek verwijder je verfspatten direct van de vloer of plinten.


  Structuurverf aanbrengen

  Als je de muur geschilderd hebt, behandel je deze direct met een structuurroller. Hiermee breng je het echte korrelige effect aan op de wand. Ben je met meerdere personen aan het werk? Laat de ene persoon de structuurverf aanbrengen en de ander direct aan de slag gaan met de roller. Zo ben je sneller klaar en is het resultaat mooier. De structuurrollers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Vergelijk de verschillende rollers voor de afwerking van je keuze. Je schildert zo in een handomdraai de wanden in een bijzonder effect. Je brengt dit effect zelf op de wanden zelf aan, elke uitwerking van de structuur is dus uniek.

  Structuurverf aanbieding bij Praxis

  Bij Praxis kun je structuurverf kopen in verschillende kleuren wit met grove of fijne zandkorrels. De beste verf koop je in de aanbieding met hoge kortingen. Kies het effect dat past bij jouw interieur en ga direct aan de slag!