Plasti-Kote metal protekt spuitverf mat zwart 400ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
MetaalverfPlastiKote producten
Afwerking
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
MetaalverfPlastiKote producten

Wat zijn de specificaties?

Plasti-Kote metal protekt kan zowel binnen als buiten gebruikt worden om langdurige bescherming te geven tegen roest en corrosie. Metal protekt is ideaal om een beetje kleur te geven aan bijvoorbeeld ijzeren hekken, tuinmeubelen en andere decoratieve projecten. Sneldrogend; binnen 10-20 minuten kun je het aanraken en binnen 30-40 minuten is het helemaal droog! Per spuitbus kun je een oppervlakte van ongeveer 2,23m² behandelen.

EAN: 71915178269

Kleur
Zwart
Kleurklasse
Zwart
Inhoud
0.4 L
Toepassing
Binnen en buiten
Basis
Oplosmiddelhoudend
Afwerking
Glans
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambaar. Irriterend voor de ogen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gas/rook/damp/spuitnevel niet inademen (toepasselijke term(en) aan te geven door de fabrikant). Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook