1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Tegels
 4. Terug naar Steenstrips

Steenstrips

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot
2 producten
Sorteren op:

Steenstrips Rebel of Styles Ultralight Tasso zwart 574x187x25mm

Steenstrips Rebel of Styles Ultralight Tasso zwart 574x187x25mm

Steenstrips

20% KEUZEKORTING

18,

89

15,

11

per stuk(s) 29,98


Een nieuwe look met steenstrips

Met een stenen muur geef je de kamer gelijk een andere look. Sommige mensen kiezen ervoor om een muur een ander kleurtje te geven, maar waarom gebruik je geen steenstrips? Steenstrips is de trend van dit moment. Het geeft de ruimte een nieuwe sfeer. Wil je een industriële look of een landelijke inrichting? Met steenstrips kun je dit eenvoudig bereiken.

Verschillende soorten steenstrips

Steenstrips heb je in verschillende soorten en kleuren. Ga je voor de originele bakstenen look? Of wil je liever een witte stenen muur? Het kan allemaal. Wil je wel een stenen muur maar wil je liever geen steenstrips plaatsen? Ga dan voor een behang met steen patroon. Voordeel van echte steenstrips is dat het een grove structuur heeft. Behang mist dit.

Steenstrips plaatsen

Ga je aan de slag om steenstrips te plaatsen? Zorg dan dat je de juiste benodigdheden hebt. De strips bevestig je met lijm. Welke lijm je nodig hebt is afhankelijk van de ondergrond. Deze wandbekleding van steen is een soort van puzzel. Je hebt dunne steenstrips, maar ook dikkere. Bekijk dus vantevoren goed hoeveel strips je nodig denkt te hebben. Een volledig stappenplan om steenstrips te plaatsen vind je in dit klusadvies.