Vouwgordijnen

Vergelijk producten (0)
 • Decomode vouwgordijn verduisterend lichtbruin 160 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni lichtbruin vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 160 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  80.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend structuur gebroken wit 80 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur gebroken wit vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur crème 160 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur crème vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 160 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  80.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur crème 80 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur crème vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  40.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 180 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 180 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  90.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 160 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 160 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  80.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend lichtbruin 180 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni lichtbruin vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 180 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  90.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend lichtbruin 100 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni lichtbruin vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 100 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  50.99
 • Decomode vouwgordijn verduisterend crème 140 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni crème vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 140 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  70.99