Vouwgordijnen

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wit 80 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wit 80 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe witte vouwgordijn van Sencys is 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  60.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wengé 80 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wengé 80 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe wengé vouwgordijn van Sencys is 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  60.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe naturel 80 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe naturel 80 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe naturel vouwgordijn van Sencys is 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  60.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wit 120 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wit 120 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe witte vouwgordijn van Sencys is 120 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  91.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wit 140 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wit 140 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe witte vouwgordijn van Sencys is 140 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  106.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe naturel 60 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe naturel 60 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe naturel vouwgordijn van Sencys is 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  45.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wit 60 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wit 60 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe witte vouwgordijn van Sencys is 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  45.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe wengé 100 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe wengé 100 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe wengé vouwgordijn van Sencys is 100 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  76.99
 • Afbeelding van Sencys vouwgordijn bamboe naturel 100 x 180cm

  Sencys vouwgordijn bamboe naturel 100 x 180cm

  De Sencys bamboe vouwgordijnen zijn geschikt voor ieder natuurlijk interieur. Het is een uniek product wat de voordelen heeft van een stoffen rolgordijn maar de uitstraling van houten jaloezieën. Het bamboe naturel vouwgordijn van Sencys is 100 centimeter breed en 180 centimeter lang. Deze vouwgordijn is eenvoudig te monteren en bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Sencys vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  76.99