Vouwgordijnen

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend wit 140 x 180cm

  Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend wit 140 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni wit vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 140 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend wit 120 x 180cm

  Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend wit 120 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni wit vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 120 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 180 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 180 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 180 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  90.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 160 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 160 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 160 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  80.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 140 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 140 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 140 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  70.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 120 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 120 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 120 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  60.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 100 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 100 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 100 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  50.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 80 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 80 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 80 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  40.99
 • Afbeelding van Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 60 x 180cm

  Decomode vouwgordijn verduisterend donkergrijs 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni donkergrijs vouwgordijn van Decomode is verduisterend, 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  30.99