Makkelijk en snel je badkamer indelen doe je met de badkamerontwerper.
Sluiten
Laat een erkend vakman jouw tuinschermen plaatsen tegen een vaste prijs.
Sluiten

Vouwgordijnen

 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend uni wit 60 x 180cm

  Het uni wit vouwgordijn van Deco mode is lichtdoorlatend, 60 cm breed en 180 cm lang. Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Deco mode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Deco mode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  21.59
  26.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend wit 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni wit vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  21.59
  26.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend crème 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni crème vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  21.59
  26.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur wit 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur wit vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60cm breed en 180cm lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99
 • Decomode vouwgordijn semi-transparant uni gebroken wit 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het uni gebroken wit vouwgordijn van Decomode is semi-transparant, 60cm breed en 180cm lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur crème 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur crème vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60 centimeter breed en 180 centimeter lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99
 • Decomode vouwgordijn semi-transparant structuur gemeleerd crème 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur gemeleerd crème vouwgordijn van Decomode is semi-transparant, 60cm breed en 180cm lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur crème 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur crème vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60cm breed en 180cm lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99
 • Decomode vouwgordijn lichtdoorlatend structuur blush bruin 60 x 180cm

  Door de vele kleuren en printen passen de vouwgordijnen van Decomode in ieder interieur. De vouwgordijnen van Decomode zijn eenvoudig aan de zijkant te bedienen, hebben een aluminium cassette en zijn inclusief glasfiber baleinen. De vouwgordijnen zijn in en op het kozijn te monteren en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Het structuur blush bruin vouwgordijn van Decomode is lichtdoorlatend, 60cm breed en 180cm lang. Bij Praxis krijg je 3 jaar garantie op de Decomode vouwgordijnen.

  Vergelijk dit product
  26.39
  32.99

Vouwgordijnen kopen bij Praxis

Vouwgordijnen maken jouw ramen af

Wil je raamdecoratie voor jouw raam? Dan heb je keuze uit o.a. rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen. Vouwgordijnen geven een gezellige sfeer aan de ruimte waarin ze worden gebruikt. En natuurlijk zijn ze functioneel. Wist je dat je ook bij deze gordijnen verschillende soorten hebt? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende vouwgordijnen, handig voor de ramen in de slaapkamers. Of voor lichtdoorlatende voor de ramen waar je alleen geen inkijk wilt. En natuurlijk hebben we heel veel verschillende kleuren en maten vouwgordijnen voor je. Die vind je bij Praxis niet alleen in onze winkels, maar ook online. Zodat je in alle rust van achter je computer de verschillende vouwgordijnen kunt bekijken en vergelijken.

Jouw vouwgordijnen online kopen bij Praxis

Heb je de vouwgordijnen, die je wilt, gevonden op onze website? Heb je goed opgemeten welke maten je nodig hebt voor je verschillende ramen? Dan kun je bij Praxis heel gemakkelijk online kopen wat je wilt hebben. Fijn, wanneer we net een leuke kortingsactie of aanbieding voor gordijnen en vouwgordijnen hebben bijvoorbeeld, want daar profiteer je met online kopen natuurlijk gelijk van. En ook handig, want we bezorgen je online aankopen netjes bij je thuis.

De juiste maat voor jouw vouwgordijnen bepalen

Bij verschillende raambekleding moet je rekening houden met verschillende overlap van de stof over je kozijn. Bij vouwgordijnen is dat niet zo lastig: wanneer je wilt dat je gordijn binnen het kozijn valt, kies je exact de maat, die aan de binnenkant van je kozijn past. En wanneer je wilt dat je vouwgordijn aan beide kanten wat over je muur valt, dan kies je een maat die precies zo groot is als jij dat wilt. Natuurlijk kunnen we ook helpen met het bepalen van de juiste maat vouwgordijnen en andere raambekleding. Kom gewoon even naar de winkel, dan beantwoorden we je vragen en leggen je precies uit hoe je de juiste maat kiest.