Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte
  • Dessin
  • Kleurklasse
  • Kortingsacties
  • Lengte
  • Materiaal
  • Type
932 producten

Baseline rolgordijn verduisterend wit 60 x 175 cm
Baseline rolgordijn verduisterend wit 60 x 175 cm
Rolgordijnen
Baseline rolgordijn verduisterend wit 90 x 175 cm
Baseline rolgordijn verduisterend wit 90 x 175 cm
Rolgordijnen
Decomode rolgordijn verduisterend wit 60 x 190cm
Decomode rolgordijn verduisterend wit 60 x 190cm
20% korting
Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat kopen bij Praxis

Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres. Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen. Zo maak je je interieur af met de juiste raamdecoratie.

Rolgordijnen aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Dat kan! Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!

Rolgordijnen op maat

Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Of rolgordijnen van 150 of 210 cm breed. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn? Wij vertellen je er hieronder meer over!

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor in je slaapkamer. Ze houden namelijk zonlicht én warmte tegen. Zo ervaar jij een betere, koelere nachtrust en word je uitgerust wakker. Vind de verduisterende rolgordijnen door type ´verduisterend´ aan te vinken.

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn geschikt voor ruimtes waarin je wel licht wil behouden, maar de inkijk wil beperken. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterd lichtinval. Sfeervolle decoratie in ruimtes waarin je jouw privacy wil behouden! Vind de lichtdoorlatende rolgordijnen door type ´lichtdoorlatend´ aan te vinken.

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen hebben vooral een decoratieve functie. Ze geven je kamer sfeer en iets meer privacy dan geen gordijnen voor je raam. Als je de rolgordijnen naar beneden doet, dan kun je toch blijven genieten van het daglicht. Transparante rolgordijnen zijn namelijk licht doorlatend. Transparante rolgordijnen zijn ideaal voor kamers die gericht zijn op de voor- of achtertuin. Ze voorkomen inkijk, staan stylish en zijn niet te donker.