Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Raamfolie

Inspiratie nodig of heb je een klusvraag?

Kijk op voordemakers.nl voor leuke maak-recepten en doe inspiratie op. Heb je een klusvraag? Stel deze dan op voordemakers.nl en krijg direct antwoord op jouw vraag van onze makers.

Klik hier

Raamfolie kopen bij Praxis

De leukste raamfolie koop je bij Praxis!

Raamfolie: de ideale oplossing tegen glurende buren

Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy. Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar heb je wel eens gedacht raamfolie oftewel plakplastic te kopen? Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten. Raamfolie en plakplastic heeft hetzelfde effect als jaloezieën en plisségordijnen, maar is gemakkelijker aan te brengen. Naast het beperken van inzicht, beschermt raamfolie ook tegen fel zonlicht. Zo wordt het zomers minder warm in huis. Deze speciale zonwerkende raamfolie kun je nu ook bij Praxis kopen!

Decoreer je huis met raamfolie

Naast het creëren van privacy, werkt raamfolie en plakplastic ook decoratief. Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment van decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. Of ga voor een multifunctionele schoolbordfolie! Of je nu je raam wilt beplakken of een kast, spiegel, deur of keukenkastjes van een trendy motief wilt voorzien: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden. Zolang de ondergrond maar glad, niet vet en niet zuigend is.

Ontdek onze veelzijdige statische raamfolie

Wil jij graag je huis opleuken met raamfolie? Praxis biedt een veelzijdig assortiment aan de meest trendy raamfolie voor elke smaak en stijl. Je kunt hier o.a. glasfolie, decoratiefolie, zonwerende raamfolie en statische raamfolie kopen. Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. Het verschil tussen glasfolie en statische raamfolie zit hem in de manier van hechten. Glasfolie is voorzien van een kleeflaag en hecht door de folie op de ondergrond te plakken. Statische raamfolie hecht echter via statische elektriciteit, waardoor het gemakkelijker te verplaatsen en verwijderen is. In tegenstelling tot glasfolie is statische raamfolie wel herbruikbaar.

Hoe breng ik raamfolie aan?

Weten hoe en op welke hoogte je raamfolie het beste kunt aanbrengen? Op voordemakers.nl vind je een handig stappenplan voor het aanbrengen van raamfolie.