Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires
Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires 2
Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires 3
Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires 4
Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires 5

Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm – met zandfilterpomp en accessoires

 • Inclusief alle benodigde accessoires
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Eenvoudig op te zetten

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

OpzetzwembadenBestway producten

Productomschrijving

Bestway Power Steel zwembad 640 x 274 x 132 cm

Het Bestway Power Steel zwembad is het stevigste en meest stabiele zwembad van Bestway. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating voor een extra goede bescherming tegen roest. De zwembadliner is gemaakt van 3 lagen zeer sterk TriTech materiaal, wat zorgt voor een extra bestendige wanden en bodem. Het Bestway Power Steel zwembad wordt compleet geleverd inclusief afdekzeil, chemconnect, zwembadtrap én zandfilterpomp. Alles in één voor een zomer vol zwemplezier. Het rechthoekige zwembad heeft een afmeting van 640 x 274 cm, is 132 cm hoog en heeft een capaciteit van 19.281 liter.

Stevig en stabiel frame

Het Bestway Power Steel zwembad staat stabiel dankzij het unieke frame. Het frame bestaat uit sterke zijsteunen en horizontale buizen, met een poedercoating aan de buitenkant. De U-vorm van de steunen zorgt extra stabiliteit, de poedercoating is een extra bescherming tegen roest. Het frame is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten zonder dat je hiervoor extra gereedschap of schroeven nodig hebt.

Inclusief accessoires

Zandfilterpomp (5.678 L / uur)

Bij dit Power Steel zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp zorgt ervoor dat het zwembadwater in beweging is en filtert alle viezigheid eruit. De zandfilterpomp heeft een capaciteit van 5678 L/uur. In 5 uur heeft de pomp het totale zwembad gefilterd. Het filterbed moet je vullen met glasparels of filterbolletjes. Het is namelijk het filtermateriaal wat ervoor zorgt dat alle vuildeeltjes daadwerkelijk uit het water gefilterd worden. In de Bestway zandfilterpomp 5678 L/uur moet 700 gram filterbollen of 16 kg glasparels.(Een filtermateriaal wordt niet standaard meegeleverd. Vergeet deze dus niet bij te bestellen!)

Afdekzeil

Het afdekzeil voorkomt dat er vuil in het zwembadwater komt. Met de touwen is het afdekzeil aan het frame te bevestigen. Hierdoor blijft het afdekzeil strak gespannen staan en voorkomt dat het afdekzeil weg kan waaien.

Zwembadtrap

Met de stevige zwembadtrap stap je gemakkelijk in en uit het zwembad. Zowel in als buiten het zwembad staat de trap stevig. Deze veiligheidstrap is voorzien van anti-slip treden om veilig in en uit het zwembad te stappen.

Chemconnect

De Chemmconnect wordt standaard met dit zwembad meegeleverd. Deze draai je aan de binnenkant van de liner aan de wand. Hierin stop je een chloortablet. De Chemconnect zorgt ervoor dat het chloor gedoseerd wordt afgegeven in het water voor een optimale water kwaliteit. (chloortabletten zijn niet meegeleverd.)

Het Bestway Power Steel zwembad wordt standaard met bovenstaande accessoires geleverd. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is daarom ook niet mogelijk om dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren.

Gemakkelijk op te zetten

Het zwembad is gemakkelijk op te zetten in 3 stappen. Een groot voordeel hierbij is dat er geen extra schroeven of gereedschap nodig is.

Stap 1

Kies een vlakke ondergrond waar het zwembad kan komen te staan. Leg de onderdelen van het zwembadframe alvast klaar. Let hierbij op dat er ook plek is om de zandfilterpomp neer te zetten en dat de in en uitlaat van het zwembad aan de juiste kant zitten.

Stap 2

Klik gemakkelijk de buizencontructie in elkaar in combinatie met de liner. Het zwembad begint al vorm te krijgen. Sluit vervolgens de zandfilterpomp aan. Na 90 minuten is het zwembad klaar om gevuld te worden.

Stap 3

Vul het Bestway Power Steel zwembad met water. Naarmate het zwembad voller wordt, zul je zien dat het zwembad de uiteindelijke vorm aanneemt.

EAN:
 • 6942138983036

Specificaties

 • Algemeen
  Serie
  i
  Novum
 • Technische kenmerken
  Hoogte
  132 cm
  Breedte
  274 cm
  Materiaal
  Hout (massief)
  Diepte
  640 cm
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleur
  Lichtgrijs

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten