Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
17%
korting
Collin tuinset 6-delig - Elvira tuintafel Ø140 cm
Collin tuinset 6-delig - Elvira tuintafel Ø140 cm 2
Exclusief online

Collin tuinset 6-delig - Elvira tuintafel Ø140 cm

  • Geschikt voor 5 personen
  • Inclusief kussens
  • Afmeting: ø220 x 110 cm

Toon specificaties

2674,

-

2199,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Dining tuinsetsGarden Impressions producten

Productomschrijving

Op zoek naar een tuinset met robuuste teakhouten tuintafel? Bekijk dan eens deze tuinset met Elvira teakhouten tuintafel en Collin verstelbare wicker tuinstoelen. Heerlijk dineren aan deze tuintafel en daarna ontspannen door de verstelbare rugleuning achterover te zetten. De tuintafel heeft een ronde vorm en is ideaal om gezellig aan te dineren.

Tuinstoel
Met de Collin verstelbare tuinstoel heb je uitstekend zitcomfort. De Collin tuinstoel heeft een onderhoudsvrij aluminium frame. Om dit frame zit hand gevlochten 5 mm half rond kunststof wicker. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een kwalitatief hoogwaardige fauteuil. De vlechtwerk tuinstoel wordt volledig gemonteerd geleverd. De kussens zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polyester. De kussens zijn voorzien van een rits, waardoor de hoezen gemakkelijk met de hand gewassen kunnen worden. Deze kussens zijn niet waterbestendig en kunnen na gebruik worden opgeborgen in de schuur of in een kussenbox.

Tuintafel
De Elvira tuintafel is vervaardigd uit een teakhouten onderstel, met daar bovenop een tafelblad dat eveneens gemaakt is van teakhout. Elk stukje teakhout heeft een eigen uitstraling, omdat ieder stukje hout zijn unieke kenmerken heeft.

Onderhoud
Aluminium kan vies zijn geworden door opspattend regenwater of gemorst drinken bijvoorbeeld. Dit is eenvoudig schoon te maken met een sopje en een zachte doek. Teakhout is van nature een vettige houtsoort en hierdoor zeer duurzaam en uitstekend geschikt voor buiten. Zonder behandeling zal teakhout in de buitenlucht ruwer aan de oppervlakte worden en kunnen er op den duur haarscheurtjes ontstaan. Dit alles doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de tuintafel, het geeft de tuintafel wel een natuurlijke uitstraling. In de buitenlucht zal het hout vergrijzen. Wanneer je de originele kleur wilt behouden, dan is twee maal per jaar een onderhoudsbeurtje noodzakelijk.

Eigenschappen
Het onderstel van de tuintafel dient na levering zelf nog gemonteerd te worden. Dit kan eenvoudig met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. De tuinstoel heeft een afmeting van 63 bij 49 cm en heeft een hoogte van 110 cm. De tuintafel heeft een doorsnede van 140 cm en is 77 cm hoog. De hoogte van de onderkant van het tafelblad is 72 cm.
EAN:
  • 6097102234291

Specificaties

  • Algemeen
    Samenstelling van de loungeset
    4x stoel
    Tuin inhoud set
    Anders
    Type tuinset
    High dining set
    Type gebruiker
    Beide
  • Technische kenmerken
    Aantal tuintafels
    1
    Met uitschuifbare tafel
    Hoogte
    110 cm
    Breedte
    220 cm
    Materiaal
    Anders
    Met armleuning
    Aantal banken
    0
    Aantal stoelen
    5
    Diepte
    220 cm
  • Uiterlijke kenmerken
    Aantal hockers
    0
    Kleurfamilie
    Bruin

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten