Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Synx Tools Colombo Bezem 30cm met steelhouder- Zonder Steel
Synx Tools Colombo Bezem 30cm met steelhouder- Zonder Steel 2
Exclusief online

Synx Tools Colombo Bezem 30cm met steelhouder- Zonder Steel

  • Robuust: Synx Tools Colombo Bezem met 30cm breedte.
  • Praktisch: Inclusief handige steelhouder.
  • Effectief: Ontworpen voor efficiënte reinigingstaken.

Toon specificaties

19,

75

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

BuitenbezemsSynx Tools producten

Productomschrijving

Maak kennis met de Synx Tools Bezem Colombo Haren - de ideale oplossing voor het effectief verwijderen van droog, grof vuil van ruwe oppervlakken. Deze hoogwaardige bezem is uitgerust met een stevige metalen steelhouder voor duurzaamheid en stabiliteit tijdens gebruik. Wat deze bezem extra veelzijdig maakt, is dat de klant naar eigen keuze een steel kan bevestigen, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

De Synx Tools Bezem Colombo Haren heeft een royale breedte van 30 cm, wat uitstekende dekking biedt en snel werk maakt van veegklussen. De keuze van de breedte hangt af van het oppervlak dat je wilt reinigen, wat zorgt voor veelzijdigheid in toepassing. Of je nu grote buitenruimtes, industriële omgevingen of complexe binnenruimtes aanpakt, deze bezem staat voor je klaar.

Gemaakt van hoogwaardige kunstvezelharen vangen de borstelharen effectief vuil op en tillen het op, wat zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen die zijn gebruikt in de Synx Tools Bezem Colombo Haren dragen bij aan de duurzaamheid ervan, waardoor het een betrouwbaar gereedschap is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

Met een gewicht van 0,530 kg bereikt deze bezem de perfecte balans tussen stevigheid en wendbaarheid. De hoogte van 7,60 cm zorgt voor een ergonomische grip, waardoor comfortabel en efficiënt gebruik mogelijk is. Dankzij de compacte lengte en breedte van 30 cm is opbergen eenvoudig, waardoor de Synx Tools Bezem Colombo Haren een praktische en ruimtebesparende aanvulling is op je schoonmaakarsenaal.

Of je nu buitenruimtes, werkplaatsvloeren of commerciële gebieden onderhoudt, de Synx Tools Bezem Colombo Haren met zijn metalen steelhouder en hoogwaardige kunstvezelharen staat garant voor kwaliteit en functionaliteit. Verrijk je schoonmaakervaring met deze uitzonderlijke bezem, ontworpen om moeiteloos te voldoen aan de eisen van diverse reinigingstoepassingen. En vergeet niet, je kunt eenvoudig een steel naar eigen keuze bevestigen, waardoor je optimale flexibiliteit hebt tijdens het gebruik.

EAN:
  • 8720634779104

Specificaties

  • Algemeen
    FSC code deel 1
    FSC
    Type vezel
    Combinatie
    Indicatie FSC keurmerk
    Type bezem/borstel
    Broom
    FSC-samenstelling
    FSC 100%
  • Technische kenmerken
    Maximale breedte
    30 cm
    Weerbestendig
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Zwart

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten