Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Synx Tools Mesthaak 4 Tanden - mestvork - tuingereedschap - Duurzame 130cm Steel
Synx Tools Mesthaak 4 Tanden - mestvork - tuingereedschap - Duurzame 130cm Steel 2
Exclusief online

Synx Tools Mesthaak 4 Tanden - mestvork - tuingereedschap - Duurzame 130cm Steel

  • Ergonomische ontwerp van de mesthaak en de comfortabele handgreep
  • Voor het verdelen van mest,compost, of het beluchten van de bodem
  • Zowel grote als kleine tuinen
  • gelijkmatig verdelen van voedingsstoffen en organisch materiaal

Toon specificaties

44,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

TuinvorkenSynx Tools producten

Productomschrijving

De Synx Tools Mesthaak met 4 tanden en een steellengte van 130 cm is de ideale metgezel voor elke tuinier, landbouwer of iedereen die betrokken is bij het beheer van groenvoorzieningen. Deze hoogwaardige mesthaak maakt het verplaatsen, beluchten en verdelen van mest, compost en andere bodemverbeteraars tot een moeiteloze taak.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Duurzaamheid: De Synx Tools Mesthaak is gemaakt van stevig, gehard staal dat bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik. De vier scherpe tanden zijn ontworpen om de bodem gemakkelijk en effectief te doorbreken, waardoor het verspreiden van mest en compost een fluitje van een cent wordt.

  2. Handig ontwerp: De mesthaak is voorzien van vier scherp geslepen tanden die gemakkelijk in de grond doordringen, waardoor je met precisie kunt werken. De 130 cm lange steel biedt voldoende bereik zonder dat je hoeft te bukken of te strekken.

  3. Comfortabel in gebruik: Het ergonomische ontwerp van de mesthaak en de comfortabele handgreep zorgen voor een moeiteloze grip en verminderen vermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik.

  4. Veelzijdigheid: Deze mesthaak is perfect voor het verdelen van mest, compost, of het beluchten van de bodem in zowel grote als kleine tuinen. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor elke tuinier.

  5. Efficiënt bodembeheer: De Synx Tools Mesthaak helpt je om je bodem gezond te houden door het gelijkmatig verdelen van voedingsstoffen en organisch materiaal, wat resulteert in betere plantengroei en opbrengsten.

  6. Makkelijk opbergen: Dankzij het compacte formaat van de mesthaak is het gemakkelijk op te bergen in je schuur of tuinhuis.

Voeg de Synx Tools Mesthaak met 4 Tanden en 130cm Steel toe aan je gereedschaparsenaal en ervaar hoe gemakkelijk en efficiënt het beheer van je tuin, bloembedden en groenvoorzieningen kan zijn. Dit hoogwaardige gereedschap combineert duurzaamheid met gebruiksgemak en zal je helpen om je tuin en bodem in topconditie te houden. Bereid je voor op succesvol tuinieren en verbeterde opbrengsten met de Synx Tools Mesthaak.

EAN:
  • 8720634778572

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Lengte schacht
    140.5 mm
    Breedte kop
    18.5 mm
    Materiaal
    Zink, Hout (massief)
  • Gebruiksgemak
    Met handgreep

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten