Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten 2
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten 3
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten 4
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten 5
Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten 6
Exclusief online

Organifer - Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket - 12 Soorten

  • Verrijk elke maaltijd met verse, smakelijke microgreens uit
  • Een zorgvuldig samengestelde collectie van 12 unieke microgreen
  • Ideaal voor kweek in tuinen of potten, zowel binnen als buiten
  • Diversiteit in smaak en textuur: Citroenbasilicum, Bernagie,
  • Speciale selectie voor theeliefhebbers: Kamille en

Toon specificaties

29,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

GroentezadenOrganifer producten

Productomschrijving

Microgreens, de kleine maar krachtige scheuten van groenten en kruiden, vormen de essentie van ons Organifer Microgreens (Babyleaf & Microleaf) Pakket. Deze miniatuurplantjes, die geoogst worden net nadat de eerste blaadjes zijn verschenen, staan bekend om hun intense smaak en voedingswaarde. Babyleaf verwijst naar jonge blaadjes van groenten zoals sla en spinazie, geoogst wanneer ze iets groter zijn dan microgreens maar nog steeds jong en mals.

Microleaf daarentegen omvat de allereerste blaadjes die verschijnen na het kiemen van zaden zoals basilicum of mosterd. Met Organifer's collectie van 12 zorgvuldig geselecteerde microgreens kunt u uw culinaire creaties verrijken met zowel de tedere smaken van babyleaf als de krachtige essenties van microleaf. Deze variëteiten bieden een kleurrijk palet voor uw gastronomisch genot, perfect voor de moderne fijnproever.

12 soorten Microgreens

  • Microgreens Citroenbasilicum, Ocimum basilicum var. citriodorum (ca. 1 gram zaden). Heeft een aangename citroensmaak en -geur. Geschikt om in een pot op te kweken. Heldergroen blad en witte bloesem. Groene microgreen met een zoete citrus smaak. Oogstbaar na ongeveer 2 weken. Geliefd door chefs voor gebruik bij zoete desserts of als smaakverrassing in cocktails.
  • Microgreens Borage, Borago officinalis (ca. 8 gram zaden). De mooie blauwe bloemen zijn geschikt voor garnering. Vers blad is geschikt voor in salades. De micro leaves zijn oogstbaar na ongeveer 2 weken. De komkommersmaak is goed te combineren met visgerechten en sandwiches.
  • Microgreens Mosterd Red Frills, Brassica juncea (ca. 1 gram zaden). Als microleaf al oogstbaar na een paar dagen en als babyleaf na een paar weken. Zeer smaakvol en pittig. Geschikt voor salade of bij pastagerechten. Als microgreen zijn de kiemplantjes na ongeveer 1 week oogstbaar. De babyleaf kunt u na ca. 4 weken oogsten, ideaal voor in uw salade. Heerlijk pittig blad.
  • Microgreens Bloedzuring, Rumex sanguineus (ca. 0.5 gram zaden). Bereiden als spinazie. Werkt bloedzuiverend en tegen maag- en darmstoornissen. Mooi als decoratieve plant door de mooie rode bladnerven. Één van de meest opvallende micro leaves, vanwege haar lichtgroen blad met bloedrode bladnerf. De lichtzure smaak laat zich goed combineren met ei-, kaas- en visgerechten. Oogstbaar na 3 weken.
  • Microgreens Boerenkool, Brassica oleracea (ca. 1 gram zaden). Blad is fraai gekroesd. Smaak is uitmuntend. De razendsnelle microgreen kan al na een week geoogst worden. Het botermals blad van de baby leaf is ideaal voor in een smoothie.
  • Microgreens Radijs (rood), Raphanus sativus (ca. 5 gram zaden). Fris-pittige smaak. Snel en makkelijk. Gezond en veelzijdig. Deze micro leaves met fris-pittige smaak zijn na ca. een week oogstbaar. Opvallend mooi gekleurde microgreens, goed te combineren in salades of bij warme oosterse gerechten.
  • Microgreens Sla gemengd, Lactuca sativa (ca. 1 gram zaden). Diverse bladkleuren. Geschikt als babyleaf dus vroeg oogsten bij jong blad. Jaarrond binnenshuis zaaien. Populaire baby leaf selectie van verschillende bladkleuren en vormen. Snijd de bladeren bij het oogsten boven het groeipunt af, hierdoor kunt u vaak nog een tweede keer oogsten.
  • Microgreens Snijbiet gemengd, Beta vulgaris (ca. 8 gram zaden). Lekker in winterse gerechten. Eenvoudig en snel. Jaarrond binnenshuis zaaien. Dit kleurrijke mengsel is oogstbaar na ongeveer 4 weken als babyleaf. Snijd de bladeren bij het oogsten boven het groeipunt af, hierdoor kunt u vaak nog een tweede keer oogsten. Heerlijk in salades en bij winterse gerechten.
  • Microgreens Tuinkers, Lepidium sativum (ca. 15 gram zaden). Gezonde groente en snel klaar. Geschikt voor diverse gerechten en heerlijk op een toast met kaas. De meest bekende en snelst groeiende van de micro leaves en al oogstbaar na 5 dagen! Tuinkers past uitstekend bij een broodje met kaas, maar probeer het ook vooral eens in de soep of een frisse smoothie.
  • Microgreens Tatsoi, Brassica rapa var. narinosa (ca. 1 gram zaden). Eenvoudig en snel op te kweken. Ook wel Chinese kool genoemd, heeft een donker, dik blad maar heel zacht met een sappige bladsteel. Tatsoi is een makkelijk te kweken microgreen, zijn milde smaak past goed bij een breed scala aan gerechten. De micro leaves kunt u na ongeveer 1 week oogsten. De fraai gevormde lepelvormige bladeren kunnen na ongeveer 4 weken als baby leaf worden geoogst.
  • Microgreens Mizuna green, Brassica rapa subsp. nipposinica (ca. 1 gram zaden). Milde mosterdsmaak. Heeft een fraai gekartelde bladrand. Makkelijk zelf te kweken. Snelgroeiende Aziatische micro leaves, zijn na ca. 7 dagen oogstbaar. De babyleafs, met fraai gekartelde bladrand, kunt u na ongeveer 3 weken oogsten. Mizuna heeft een milde mosterdsmaak, perfect in combinatie met salades en koude kaasgerechten.
  • Microgreens Peashoots, Pisum sativum (ca. 15 gram zaden). Doperwt ideaal als microgreen. Zoet van smaak. Jaarrond binnenshuis op te kweken. Een leuke en smakelijke baby leaf (doperwt) die vaak al na 7 dagen geoogst kan worden. De zoete scheuten laten zich zeer goed combineren op sandwiches, in salades of soepen.

Deze zaden zijn met zorg geselecteerd en getest voor een voortreffelijke kiemkracht en groei. Organifer's toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit neemt u mee op een reis van kweken, ontdekken en genieten.

Van het begin van uw dag met een omelet tot een kleurrijke lunchsalade en een elegant gegarneerd avondgerecht, onze microgreens verzekeren dat elke maaltijd wordt verrijkt met culinaire klasse en een boost van voedingswaarde.

Geniet van de natuur op zijn puurst, ervaar de vreugde van zelf kweken en transformeer elk gerecht in een culinair kunstwerk met Organifer.

Eigenschappen

✔ Verrijk elke maaltijd met verse, smakelijke microgreens uit eigen kweek
✔ Een zorgvuldig samengestelde collectie van 12 unieke microgreen (Babyleaf & Microleaf) variëteiten
✔ Ideaal voor kweek in tuinen of potten, zowel binnen als buiten
✔ Diversiteit in smaak en textuur: Citroenbasilicum, Bernagie, Mosterd Red Frills, en meer
✔ Speciale selectie voor theeliefhebbers: Kamille en Citroenmelisse
✔ Voeg een gourmet touch toe met exclusieve soorten zoals Radijs Daikon Rood en Japanse Groenten Tatsoi
✔ Zaden zijn streng getest op kwaliteit en kiemkracht voor een maximale en gezonde oogst
✔ Eenvoudig te kweken, perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers
✔ Geniet van een overvloedige oogst met een ruime hoeveelheid zaden van 12 essentiële microgreens
✔ Gegarandeerd non-GMO: alleen niet-genetisch gemodificeerde zaden
✔ Puur natuur: zaden zijn vrij van chemische behandelingen
✔ Creëer culinaire meesterwerken met deze premium selectie van microgreens
✔ Ontdek de vreugde en voldoening van het zelf verbouwen van uw eigen superfoods
✔ Een exclusieve collectie van in Nederland geregistreerde microgreen variëteiten

Bewaren

Bewaar zaden op een koele en droge plaats om de kiemkracht en levensvatbaarheid te behouden. Bescherm de zaden tegen vocht, licht en hoge temperaturen door ze op te slaan in een luchtdichte container of envelop op een donkere en koele plek, zoals in een kast, lade, koelkast of vriezer. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw zaden in goede staat blijven en dat u ze meerdere seizoenen kunt gebruiken.

EAN:
  • 8719958993198

Specificaties

  • Algemeen
    Type plant
    Anders
    Verwildering
    Levensduur plant
    Anders
  • Technische kenmerken
    catspec_maximum_planting_height
    10 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
    Volwassen hoogte
    10 cm
    Plantdiepte
    5 cm
    Verwachte levensduur
    365 h
  • Toepassing
    Zaaiperiodes volle grond_MS
    Lente/Voorjaar
    Instructie watergeven
    i
    Anders
    Zaaiperiode
    i
    Lente/Voorjaar
    Instructie zon/standplaats
    i
    Halfschaduw
    Insectenlokkend
    Zaaiperiodes beschut_MS
    Lente/Voorjaar

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten