Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
VDO Verlichtingset VDO Light M30 USB + RED USB
VDO Verlichtingset VDO Light M30 USB + RED USB 2
VDO Verlichtingset VDO Light M30 USB + RED USB 3
VDO Verlichtingset VDO Light M30 USB + RED USB 4
Exclusief online

VDO Verlichtingset VDO Light M30 USB + RED USB

  • Veilig fietsen in het donker
  • Krachtige verlichting
  • Eenvoudige montage

Toon specificaties

43,

32

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietsverlichtingVDO producten

Productomschrijving

Eco Light M30 verlichtingsset

De Eco Light M30 verlichtingsset is een super compact lichtduo dat zorgt voor veilige tochten in het donker en de schemering. De moderne lampen van VDO zijn gericht op performance en gebruiksvriendelijkheid. Met de koplamp en achterlicht van deze set ben je optimaal uitgerust voor veiligheid.

De koplamp van de Eco Light M30 verlichtingsset is StVZO toegelaten en werkt op accu. Het heeft 1 High-Power ledlampje en de behuizing is beschermd tegen opspattend water. De koplamp heeft 2 standen, standaard en eco, en heeft een lichtafstand van bis 50 m (standaard) en bis 25 m (eco). De lichtsterkte is 30 Lux (standaard) en 15 Lux (eco), en de lichtduur is ongeveer 3 uur (standaard) en 9 uur (eco). De koplamp is eenvoudig en snel te monteren zonder gereedschap en is horizontaal verstelbaar aan een gebogen stuur. Het is ook van de zijkant goed zichtbaar en heeft een zichtbaarheid van 220 graden. De koplamp heeft een oplaadbare, geïntegreerde lithium-ionen accu met micro-USB-aansluiting voor het opladen. De laadduur is ongeveer 3,5 uur en er is een accu-/laad-indicator die oplicht bij minder dan 30% capaciteit en als geladen wordt. De afmetingen van de koplamp zijn ongeveer 74 x 43 x 39 mm (zonder houder) en het gewicht is ongeveer 74 g (inclusief houder).

Het achterlicht van de Eco Light M30 verlichtingsset is ook StVZO toegelaten en werkt op accu. Het heeft 2 ledlampjes en de behuizing is beschermd tegen opspattend water. Het achterlicht heeft een aan-uitschakelaar en is zichtbaar tot 400 m met een grote straalhoek. Het is ook van de zijkant goed zichtbaar en heeft een lichtduur van ongeveer 7 uur. Het achterlicht is eenvoudig en snel te monteren zonder gereedschap en wordt bevestigd met o-ringen aan de zadelpen. De as heeft een hoek van ongeveer 17°. Het achterlicht heeft ook een oplaadbare, geïntegreerde lithium-ionen accu met micro-USB-aansluiting voor het opladen. De laadduur is ongeveer 2 uur en er is een accu-/laad-indicator die oplicht bij minder dan 30% capaciteit en als geladen wordt. De afmetingen van het achterlicht zijn ongeveer 43 x 25 x 16 mm (zonder houder) en het gewicht is ongeveer 18 g (inclusief houder).

De Eco Light M30 verlichtingsset is perfect voor iedereen die licht wil brengen in de duisternis. Het is voorzien van het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en Duitse StVZO wettelijke goedkeuring. Deze verlichtingsset is de ideale partner voor uitstapjes in de stad, op de weg met de racefiets of met de gravelbike. Het is zeer eenvoudig te monteren en met 30 Lux sterke licht output en een lichtbundel van 50 meter is het heel gemakkelijk om te zien wat er te wachten staat.

KENMERKEN:
  • 30 Lux sterke USB koplamp
EAN:
  • 4037438040007

Specificaties

  • Algemeen
    Type fietsonderdeel
    Fietslamp
    Type auto accessoire
    Fiets
  • Technische kenmerken
    Stroomvoorziening
    Batterij
  • Toepassing
    Type fietsverlichting
    Verlichtingsset

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten