Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Flea Free huidspray teken & vlooien 100ml

Flea Free huidspray teken & vlooien 100ml

  • Beschermt tegen vlooien, teken en bijtende luizen en doodt nieuwe vlooien
  • Geschikt voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud
  • Zeer nauwkeurig te doseren

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Vlooien, teken, en ontworming voor hondenNo Name producten

Productomschrijving

Flea Free Huidspray is een teken- en vlooienspray met de werkzame stof Fipronil. Dit product heeft dezelfde werking als de Frontline spray. Na toediening van deze spray op de huid van jouw hond of kat is hij beschermt tegen vlooien (3 maanden bij honden en 6 weken bij katten) en teken (tot 4 weken). Daarnaast behandelt de huidspray ook infestaties met bijtende luizen.

De vlooien- en tekenspray is geschikt voor honden en katten vanaf 2 dagen oud. Dit product kan dus ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens. Het product kan ingezet worden om teken en vlooien te bestrijden en om ze te voorkomen.

De werkzame stof Fipronil doodt na toediening binnen 24 uur vlooien en binnen 48 uur teken. De werkzame stof verspreidt zich na toediening over de huid van het dier via de talg en haarzakjes. Wanneer een vlo of teek in aanraking komt met de vacht van jouw behandelde huisdier, zal deze dood gaan. De vlo of teek hoeft dus niet eerst te bijten!

Lees vóór gebruik altijd eerst de bijsluiter (REG NL 101946).
EAN:
  • 8713112003297

Productveiligheid

GHS02GHS07GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Opslag- en opvangreservoir aarden. Explosieveilige elektrische / ventilatie- / verlichtings- / ... apparatuur gebruiken. Uitsluitend vonkvrij gereedschap gebruiken. Voorzorgsmaatregelen treffen tegen ontladingen van statische elektriciteit. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Na het werken met dit product grondig wassen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. In geval van brand: blussen met . Gelekte/gemorste stof opruimen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
  • Technische kenmerken
    Substantie
    Vloeistof
  • Toepassing
    Levensfase
    Niet van toepassing

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten