Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
3 in 1 Meegroei Schommel - Babyschommel Peuter Kleuter
3 in 1 Meegroei Schommel - Babyschommel Peuter Kleuter 2
3 in 1 Meegroei Schommel - Babyschommel Peuter Kleuter 3
3 in 1 Meegroei Schommel - Babyschommel Peuter Kleuter 4
Exclusief online

3 in 1 Meegroei Schommel - Babyschommel Peuter Kleuter

  • Meegroeiend
  • 3 in 1
  • Universeel

Toon specificaties

49,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

SchommelsMalatec producten

Productomschrijving

Deze 3 in 1 schommel is een schommel waar u kind heel lang plezier aan zal beleven. Uw kind kan er als baby in schommelen zodra het kan zitten, daarna als peuter en nog laater als kleuter. De schommel is duurzaam en veilig.

  • 3in1 SWING - deze schommel groeit met je kind mee! Met de ontwikkeling van het kind kunnen de voor- en achterbarrières worden verwijderd. Het zorgt voor zorgeloos spel en past zich tegelijkertijd aan de leeftijd en behoeften van het kind aan.
  • VERSTELBARE BANDEN - om de grootst mogelijke veiligheid voor de peuter te garanderen, zijn verstelbare banden aan de rugleuning bevestigd, die het kind bovendien beschermen tegen te veel vallen of kantelen.
  • ANTISLIPSTRUCTUUR - de schommel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat een speciale antislipcoating heeft. Het betekent dat zelfs bij het zwaaien zonder extra bescherming, het kind niet van de stoel zal glijden.
  • EENVOUDIGE INSTALLATIE - de schommel is uiterst eenvoudig en snel te installeren. Je kunt hem in het deurkozijn plaatsen, bijvoorbeeld met behulp van een veerpootbalk. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met massieve touwen met de mogelijkheid tot aanpassing kunt u de hoogte aanpassen waarop het kind zich zal bevinden.
  • SPECIFICATIE - materiaal: kunststof; Max. maximale belasting: 30 kg; afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 33/42/182 cm touwverstelling: 93-165 cm; gewicht: 1,7kg; gewicht pakket: 1,8kg


Uw baby en peuter kan vastgemaakt worden als extra veiligheid met het bijgeleverde riempje.

De schommel is een fantastisch product, ontworpen voor de kleintjes om mee te spelen. Het zorgt niet alleen voor entertainment, het stelt je ook in staat om je coördinatie en motoriek te ontwikkelen.

Geïnstalleerd in de open lucht, zal het uw kind laten genieten van de charme van de natuur. Schommels kunnen alleen of in combinatie met andere constructies worden gebruikt. Het kan worden gebruikt in de tuin, op het terras, maar ook als aanvullend element om aan de speelstructuur te hangen.

Het is aangepast aan verschillende weersomstandigheden, zodat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De zitting is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen wisselende weersomstandigheden zoals zonlicht, regen of lage temperaturen.

De stoel is speciaal gevormd om comfortabel en plezierig in het gebruik te zijn. Het kind zit rustig en kan veilig schommelen.

De montage van de schommel is uiterst eenvoudig en vereist geen ingewikkelde stappen of ervaring. De kunststof schommel aan de touwen is licht en klein, dus gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen op reis.

De schommel zal zeker heel leuk zijn, uw vrije tijd interessanter maken en verveling verdrijven.

EAN:
  • 5900779935532

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Type schommelstoel
    Schommelbank
    Maximale werkhoogte
    39 mm
    Weerbestendig
    Materiaal van de structuur
    Kunststof
    Materiaal
    Kunststof
    Werkzame lengte
    i
    1.82 mm
    Werkbreedte
    i
    43 mm
    Maximale belasting
    60 kg
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Geel
  • Gebruiksgemak
    Aantal personen
    i
    1

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten