Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
20%
korting
Gardena tuinslangset Liano Xtreme 20m 13mm (1/2")

Gardena tuinslangset Liano Xtreme 20m 13mm (1/2")

  • Praktische complete set
  • Stevige textielslang voor lange en uitdagende besproeiingen
  • Ligt prettig in de hand door ergonomisch design
  • Tuinslang is UV- en vorstbestendig
  • 15 jaar Gardena garantie (registratie binnen 3 maanden)

Toon specificaties

Praxis Plus prijs

i

69,

99

55,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Flexibele tuinslangenGardena producten

Productomschrijving

Krijg nu 15% cashback bij aankoop van Gardena Liano textielslangen met de Gardena cashback actie! Looptijd van 01-03-2024 t/m 30-06-2024. Klik hier voor meer informatie.

De gebruiksklare textielslang Liano Xtreme 20 m set van Gardena is optimaal voor lange en uitdagende besproeiingssessies. De 20 metere lange en zeer sterke tuinslang met een diameter van 13 mm (1/2") is bij uitstek geschikt voor middelgrote tuinen. Naast de Liano Xtreme bevat de set de voorgemonteerde Original Gardena System onderdelen Liano Water Stop en Liano Hose Connectors, twee Tap Connectors en een Cleaning Nozzle. De tuinslang kan worden aangesloten op drie verschillende maten kranen via de reduceerverbinding in een van de twee kraanverbindingen.

De constructie van de Liano Xtreme bestaat uit de zeer flexibele PVC binnenslang en de innovatieve buitenslang van uiterst bestendig textielweefsel. Deze combinatie maakt de textielslang bijzonder slijtvast en duurzaam en levert hoge prestaties. Dankzij zijn robuustheid kan de slang grote uitdagingen zoals straatstenen, rozendoorns of het trekken langs huismuren met gemak aan. Hij is vuilafstotend en omdat hij zeer flexibel is, blijft hij niet steken op obstakels en knikt hij niet.
Het aangename gevoel en het lage gewicht van de textielslang maken hem gemakkelijk te verplaatsen en te trekken. De Liano Xtreme is tot 50% lichter dan conventionele PVC-slangen. Dit draagt bij aan het comfort, vooral bij langer gebruik.

De elasticiteit maakt ruimtebesparende opslag op de plank of in de garage mogelijk, omdat de textielslang zich aanpast aan de beschikbare opslagruimte. De Liano Xtreme overtuigt met een barstdruk van 35 bar en een UV- en vorstbestendigheid. Hij kan dus het hele jaar door in de tuin worden gebruikt. Bovendien is hij vrij van schadelijke stoffen en dus vrij van ftalaten (<0,1%) en van cadmium, lood en barium (<0,1%).

De textielslang Liano Xtreme is een in Europa gemaakt kwaliteitsproduct met een lange Gardena fabrieksgarantie van 30 jaar na online registratie.
EAN:
  • 4066407501867

Specificaties

  • Algemeen
    Type tuinslang
    Losse tuinslang
    Knikbestendig
  • Technische kenmerken
    Watertoevoer diameter
    13 mm
    Waterafvoer diameter
    13 mm
    Lengte slang
    20 m
    Buitendiameter
    13 mm
    Watertoevoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk
    Waterafvoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten