Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
20%
korting
Gardena tuinslangset Liano Xtreme 15m 13mm (1/2")

Gardena tuinslangset Liano Xtreme 15m 13mm (1/2")

  • Gebruiksklare set
  • Sevige textielslang voor lange en moeilijke besproeiingen
  • Ligt prettig in de hand door ergonomisch design
  • Tuinslang is UV- en vorstbestendig
  • 15 jaar Gardena garantie (registratie binnen 3 maanden)

Toon specificaties

Praxis Plus prijs

i

59,

99

47,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Flexibele tuinslangenGardena producten

Productomschrijving

Krijg nu 15% cashback bij aankoop van Gardena Liano textielslangen met de Gardena cashback actie! Looptijd van 01-03-2024 t/m 30-06-2024. Klik hier voor meer informatie.

De tuinslang Liano Xtreme 15 set van Gardena is klaar voor onmiddellijk gebruik. De duurzame Liano Xtreme is geschikt voor kleinere tuinen. Gebruik hem voor dagelijkse behoeften en voor uitdagende en langdurige besproeiing. De set bestaat uit de 15 meter lange slang met een diameter van 13 mm (1/2"), de voorgemonteerde Original Gardena System onderdelen Liano Hose Connector en Liano Water Stop, twee kraanaansluitingen en een sproeier. Een van de twee kraanaansluitingen heeft een reduceerverbinding, zodat je deze kunt gebruiken voor in totaal drie kraanmaten.

De slang bestaat uit een zeer flexibele PVC binnenslang met optimale prestaties, terwijl de innovatieve buitenslang van uiterst duurzaam textielweefsel de Liano Xtreme duurzaam maakt. Dankzij zijn uitstekende eigenschappen is de innovatieve Liano Xtreme speciaal ontworpen voor veeleisende tuinsituaties. Het is zeer sterk, vuilafstotend en trotseert met gemak ruw terrein zoals straatstenen, rozendoorns of het slepen langs huismuren. Door zijn uitstekende flexibiliteit is de tuinslang gemakkelijk over de grond te manoeuvreren en knikt hij niet. Het aangename gevoel zorgt voor een comfortabel gebruik. Een ander voordeel van de Liano Xtreme is het tot 50% lagere gewicht in vergelijking met conventionele PVC slangen. Dit maakt irrigatie met de slang gemakkelijk, zelfs over langere perioden.

De flexibiliteit van de Liano Xtreme maakt het ook mogelijk om hem ruimtebesparend op te bergen, omdat hij zich ideaal aanpast aan de beschikbare opslagruimte. De slang heeft een barstdruk van 35 bar. Dankzij zijn UV- en vorstbestendigheid kan hij het hele jaar door buiten blijven liggen. De Liano Xtreme is vrij van schadelijke stoffen en dus vrij van ftalaten (<0,1%) en van cadmium, lood en barium (<0,1%).

De hoogwaardige tuinslang Liano Xtreme is vervaardigd in Europa en Gardena geeft je 30 jaar fabrieksgarantie na registratie op Gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop.
EAN:
  • 4066407501812

Specificaties

  • Algemeen
    Type tuinslang
    Losse tuinslang
    Knikbestendig
  • Technische kenmerken
    Watertoevoer diameter
    13 mm
    Waterafvoer diameter
    13 mm
    Lengte slang
    15 m
    Buitendiameter
    13 mm
    Watertoevoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk
    Waterafvoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten