Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
20%
korting
Gardena tuinslangset Liano Xtreme 10m 13mm (1/2")

Gardena tuinslangset Liano Xtreme 10m 13mm (1/2")

  • Robuuste textielslang voor lange en uitdagende irrigatie
  • Flexibel textielweefsel
  • Ligt prettig in de hand door ergonomisch design
  • Tuinslang is UV- en vorstbestendig
  • 15 jaar Gardena garantie (registratie binnen 3 maanden)

Toon specificaties

Praxis Plus prijs

i

49,

99

39,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Flexibele tuinslangenGardena producten

Productomschrijving

Krijg nu 15% cashback bij aankoop van Gardena Liano textielslangen met de Gardena cashback actie! Looptijd van 01-03-2024 t/m 30-06-2024. Klik hier voor meer informatie.

De gebruiksklare textielslang Liano Xtreme 10 m set van Gardena kan worden gebruikt voor veeleisende en langdurige besproeiing. Met een lengte van 10 meter is de textielslang bij uitstek geschikt voor kleinere tuinen, terrassen of balkons. Naast de Liano Xtreme met een diameter van 13 mm (1/2") bevat de set de voorgemonteerde Original Gardena System onderdelen Liano Water Stop en Liano Hose Connector, twee Tap Connectors en een sproeier.

De aansluiting op de kraan is mogelijk op maximaal drie kraanmaten dankzij de geïntegreerde reduceerverbinding in een van de twee kraanaansluitingen. De Liano Xtreme staat voor optimale prestaties en hoge duurzaamheid. Deze eigenschappen dankt hij aan de zeer flexibele PVC binnenslang en de innovatieve buitenslang van uiterst bestendig textielweefsel. Daarom is de Liano Xtreme speciaal ontworpen voor uitdagende tuinsituaties en ideaal voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om straatstenen, rozendoorns, ruw terrein of langs huismuren: De vuilafstotende en zeer slijtvaste Liano Xtreme textielslang overwint deze uitdagingen met gemak.

Dankzij de uitstekende flexibiliteit kan je de slang gemakkelijk om obstakels heen manoeuvreren zonder dat deze knikt. De textielslang is tot 50% lichter dan conventionele PVC-slangen. Dankzij het lagere gewicht en het aangename gevoel verloopt de besproeiing van de tuin moeiteloos, zelfs over een langere periode. Door zijn uitstekende flexibiliteit kan je de Liano Xtreme na het tuinieren op de plank of in de garage opbergen om ruimte te besparen. Hij past zich eenvoudigweg aan de beschikbare opbergruimte aan.

De textielslang heeft een barstdruk van 35 bar. Omdat hij UV- en vorstbestendig is, kan hij het hele jaar door buiten blijven liggen. Hij is vrij van schadelijke stoffen en dus vrij van ftalaten (<0,1%) en van cadmium, lood en barium (<0,1%).

Na registratie op Gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop geeft Gardena je 30 jaar fabrieksgarantie op de hoogwaardige textielslang Liano Xtreme, die in Europa wordt geproduceerd.
EAN:
  • 4066407501782

Specificaties

  • Algemeen
    Type tuinslang
    Losse tuinslang
    Knikbestendig
  • Technische kenmerken
    Watertoevoer diameter
    13 mm
    Waterafvoer diameter
    13 mm
    Lengte slang
    10 m
    Buitendiameter
    13 mm
    Watertoevoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk
    Waterafvoer aansluiting M/V
    Vrouwelijk

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten