Filteren

Hottub kopen

Hottubs zijn hot! Letterlijk en figuurlijk. Al vindt de hottub haar oorsprong in Scandinavië, ook in Nederland is het een ware must-have geworden. Of je nu in goed gezelschap bent of lekker alleen; dankzij de masserende hydrojets, airjets en de aangename watertemperatuur vallen de dagelijkse beslommeringen snel van je af. Dat deze luxe niet duur hoeft te zijn, bewijst Praxis. Met de opblaasbare baden hoef je de hottub niet altijd in de tuin te laten staan. Bestel online eenvoudig de hottub of jacuzzi naar keuze, wij bezorgen het bij je thuis. Hoef jij het alleen nog te vullen met water, eenmaal klaar is het bubbelen geblazen! 

Maar wat is een hottub eigenlijk? De traditionele hot tub is een houtgestookt buitenbad. Tegenwoordig hebben hottubs ook acrylaat kuipen, en is het hout vervangen door synthetische materialen. Hierdoor heeft het een langere duurzaamheid en zijn ze vaak voorzien van waterjets en bubbels. Bij Praxis hebben we keuze uit varianten voor 2-4 personen, maar ook voor 4-6 personen. Met airjets, verwarmde hydrojets of automatische start/stop timer is het heerlijk vertoeven, ongeacht de buitentemperatuur. 

Hottub aanbieding 

Wil je de beste prijs voor een hottub betalen? Regelmatig heeft Praxis mooie hottub aanbiedingen en speciale acties. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Zo zie je in één oogopslag wat er in de aanbieding is. Houd onze actiepagina in de gaten of bekijk de folder om de beste deals te scoren!