Filteren

Hot tub kopen bij Praxis

Hot tubs zijn hot! Letterlijk en figuurlijk. Want hoewel de hot tub haar oorsprong vindt in Scandinavië, is de hot tub ook in Nederland een ware must-have geworden. Op een tuinfeest is een hot tub een groot succesnummer. Maar of je nu in goed gezelschap bent of lekker alleen; dankzij de masserende hydrojets, airjets en de aangename watertemperatuur vallen de dagelijkse beslommeringen snel van je af. Dat deze luxe niet duur hoeft te zijn, bewijst Praxis. Online bestel je eenvoudig de hot tub naar keuze, maar ook in onze winkels ben je aan het juiste adres. Goedkoop, betrouwbaar en van de beste kwaliteit.

Je eigen spa in de tuin met een hot tub

Maar wat is een hot tub of jacuzzi nu eigenlijk? De traditionele hot tub is een houtgestookt buitenbad. Tegenwoordig hebben hottubs ook acrylaat kuipen, en is het hout vervangen door synthetische materialen. Hierdoor heeft de hot tub een langere duurzaamheid en zijn ze vaak voorzien van waterjets en bubbels. Bij Praxis hebben we keuze uit hot tubs voor 2-4 personen, maar ook voor 4-6 personen. Met airjets, verwarmde hydrojets of automatische start/stop timer is het heerlijk vertoeven, ongeacht de buitentemperatuur. Om de wellness ervaring compleet te maken, kun je online bijbehorende accessoires bestellen zoals een hoofdkussen, een jacuzzi zitje, een jacuzzi bank of heerlijke luxe spa geuren. De hot tubs van Praxis zijn opblaasbaar. Met een elektrische pomp is dit klusje snel en eenvoudig geklaard. Een ander voordeel is dat de hot tub hierdoor compact kan worden opgeborgen. Je hoeft de hot tub dus niet altijd in de tuin te laten staan. Eenmaal opgeblazen kan de hot tub gevuld worden met water. Het ingebouwde warmtesysteem zorgt voor de opwarming van het water tot een aangename temperatuur van maar liefst 40 graden. Eenmaal gereed, is het bubbelen geblazen!

Hot tub aanbieding 

Wil je de beste prijs voor een hot tub betalen? Regelmatig heeft Praxis mooie hot tub aanbiedingen en speciale acties. Elke hot tub aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Zo zie je in één oogopslag welke hot tubs in de aanbieding zijn. Houd onze actiepagina in de gaten of bekijk de folder om de beste hot tub deal te scoren!