Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Zwembad

Zwembad

Beleef veel plezier tijdens de warme lente en zomerdagen met ons zwembad assortiment

Zwembaden bij Praxis

Je eigen zwembad in de tuin
Wil je deze zomer genieten van je eigen zwembad in de tuin? Bij Praxis heb je een ruime keuze. Bij ons vind je niet alleen vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar ook een enorme keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een familiezwembad, dat je kunt opblazen? Plons je liever in een bovengronds zwembad van stalen delen, waar je heel lang zwem-plezier van kunt hebben? Of trek je het liefste een baantje in je eigen inbouwzwembad? Je vind zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website. Online kunnen we je veel meer laten zien dat in de winkel, waar simpelweg geen plaats is om de grote zwembaden voor je neer te zetten. Maar online kun je alle baden in alle rust bekijken en vergelijken. 

Je zwembad online kopen bij Praxis
Heb je jouw ideale zwembad gevonden op onze website? Je kunt naast bekijken en vergelijken ook alle zwembaden online kopen bij ons. Daar hoef je niet eens de deur voor uit. Als je slim bent, koop je online ook gelijk een goede bodemstofzuiger en een stevig zwemtrappetje voor bij je grote zwembad. Dan bezorgen we jouw zwembad met alle spullen, die je er voor nodig hebt, netjes bij jou in de tuin. 

Advies over zwembaden in alle soorten en maten
Wil je liever toch nog wat advies van ons in de winkel? Kom dan gewoon even langs bij ons in de winkel. Wij kunnen je precies vertellen welke voorbereidingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een inbouwzwembad. Of waar je op moet letten in het onderhoud van je zwembad. Zo ben je goed voorbereid. En je kunt dan zelf beslissen of je online je zwembad wilt kopen, of dat je gelijk in de winkel besteld wat je wilt hebben. Ook als je niet online je zwembad koopt, bezorgen we alles netjes bij je thuis!

Voor welk zwembad ga jij?

Bij Praxis vind je allerlei soorten zwembaden. Bekijk hier welk zwembad bij jouw behoeftes past.

Lees het koopadvies