Filteren

  • Merken
  • Prijs (€)
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte (cm)
  • Hoogte (cm)
  • Kleur
  • Materiaal
  • Serie
    Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
38 producten

VidaXL fonteinpomp 50 W 1.500 L/u
Alleen online
VidaXL fonteinpomp 50 W 1.500 L/u
Vijverpompen
Vijverpomp Elimax 9000
Vijverpomp Elimax 9000
Vijverpompen
Pomp reiniger 500ml
Op bestelling
Pomp reiniger 500ml
Vijverpompen
Vijver filter en pomp 18500 ltr/u
Op bestelling
Vijver filter en pomp 18500 ltr/u
Vijverpompen
Vijver filter- en beeklooppomp 4800l/u
Op bestelling
Vijver filter- en beeklooppomp 4800l/u
Vijverpompen
Vijver 3-weg distributeur
Op bestelling
Vijver 3-weg distributeur
Vijverpompen

Vijverpompen voor een professionele waterpoel

Een goede vijver kan niet zonder de beste vijverpomp. Goede watercirculatie zorgt ervoor dat het water in de poel schoon blijft. Afvalstoffen verdwijnen gemakkelijk en het zuurstofgehalte blijft op peil. In zuiver water leven planten en vissen langer en gezonder. En jij geniet heerlijk van de vijver zonder dat je er naar om hoeft te kijken!

Een vijverpomp voor iedere tuin

Verdiep je in alle verschillende pompen om de vijverpomp te vinden die bij jouw waterpoel past. Een klassieke filterpomp zeeft gemakkelijk kleine vuildeeltjes uit het water. De pomp wordt geleverd met een lange vijverslang. Je plaatst de pomp dus waar je maar wilt in de tuin of schuur. Je sluit deze slang bovendien eenvoudig aan op een beekloop of waterval in de vijver.
Op een warme zomerdag kan het zuurstofgehalte in het water flink dalen. Dit is ongezond voor de flora en fauna in de vijver. Een beluchtingspomp is ideaal om de de zuurstof in de vijver op peil te houden. Je vissen en planten blijven langer in goede conditie en het water blijft extra schoon.

Decoreer je vijver

Naast praktisch nut, werkt een vijverpomp ook zeer sfeerverhogend. Het geluid van kabbelend water werkt heerlijk rustgevend. Wil je jouw tuin nog behaaglijker maken? Kijk eens naar alle vijverdecoratie bij Praxis. Fleur de vijver op met vrolijke tuinbeelden en geniet zelfs in het donker van het water met stralende vijververlichting.

Vijverpompen in de winkel of online kopen

Bij Praxis vind je alle artikelen voor professionele vijveraanleg. Of je nu een ervaren tuinier bent of voor de eerste keer een buitenplaats aanlegt, je vindt altijd alles wat je nodig hebt voor de tuin. Weet je niet zeker welke vijverpompen en vijverslangen geschikt zijn voor jouw vijver? Kom naar een van de winkels van Praxis en stel je vragen aan de deskundige medewerkers. Geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk de uitgebreide voorraad vijver installatiemateriaal online en bestel direct jouw favoriete tuinproducten. Je profiteert altijd van een mooie aanbieding en alle artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.