Vuurkorven

Vergelijk producten (0)
 • Central Park vuurkorf Promo

  De Central Park vuurkorf zorgt buiten voor een heerlijke warmte en een gezellige sfeer. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. De vuurkorf is gemaakt van gelakt staal en heeft een diameter van 34cm. Door de metalen opvangbak staat de vuurkorf niet alleen stabiel, maar worden ook je tegels beschermd. Kijk ook naar ons ovengedroogd haardhout van uitstekende kwaliteit.

  Vergelijk dit product
  24.99
 • Weber tuinhaard

  De tuinhaard van Weber is perfect voor extra gezelligheid in de tuin. Het heeft een porselein geëmailleerde deksel en kuip. Deze tuinhaard is 80cm hoog en heeft een diameter van 72cm.

  Vergelijk dit product
  199.99
 • Bamboe fakkel zwart 60cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 60cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.49
 • Central Park vuurschaal Lanzerote

  Met deze vuurschaal Lanzerote van Central Park kun je lekker lang genieten van de avond. Deze ronde vuurschaal heeft een diameter van 76 cm en heeft een verchroomd rooster. De vuurschaal staat prachtig in elke tuin.

  Vergelijk dit product
  44.99
 • Golden Flame Zweedse fakkel

  De Zweedse fakkel is een in een boomstammetje uitgevoerde fakkel. De brandtijd bedraagt 90 tot 120 minuten en de tuinfakkel wordt geleverd inclusief aanmaakblokjes. De fakkel is is 25cm hoog en heeft een diameter van circa 20cm.

  Vergelijk dit product
  4.99
 • Bamboe fakkel zwart 90cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 90cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.99