Vuurkorven

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Bamboe fakkel zwart 60cm

  Bamboe fakkel zwart 60cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 60cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.49
 • Afbeelding van Central Park vuurkorf Promo

  Central Park vuurkorf Promo

  De Central Park vuurkorf zorgt buiten voor een heerlijke warmte en een gezellige sfeer. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. De vuurkorf is gemaakt van gelakt staal en heeft een diameter van 34cm. Door de metalen opvangbak staat de vuurkorf niet alleen stabiel, maar worden ook je tegels beschermd. Kijk ook naar ons ovengedroogd haardhout van uitstekende kwaliteit.

  Vergelijk dit product
  24.99
 • Afbeelding van Weber tuinhaard

  Weber tuinhaard

  De tuinhaard van Weber is perfect voor extra gezelligheid in de tuin. Het heeft een porselein geëmailleerde deksel en kuip. Deze tuinhaard is 80cm hoog en heeft een diameter van 72cm.

  Vergelijk dit product
  199.99
 • Afbeelding van Golden Flame Zweedse fakkel

  Golden Flame Zweedse fakkel

  De Zweedse fakkel is een in een boomstammetje uitgevoerde fakkel. De brandtijd bedraagt 90 tot 120 minuten en de tuinfakkel wordt geleverd inclusief aanmaakblokjes. De fakkel is is 25cm hoog en heeft een diameter van circa 20cm.

  Vergelijk dit product
  4.99
 • Afbeelding van Bamboe fakkel zwart 120cm

  Bamboe fakkel zwart 120cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 120cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  2.49
 • Afbeelding van Bamboe fakkel zwart 90cm

  Bamboe fakkel zwart 90cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 90cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.99
 • Afbeelding van Bamboe fakkel blauw 120cm

  Bamboe fakkel blauw 120cm

  Deze blauwe bamboe fakkel van 120cm hoog is een kleurrijke toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen sfeervolle verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  2.49
 • Afbeelding van Bamboe fakkel fuchsia 60cm

  Bamboe fakkel fuchsia 60cm

  Deze fuchsia bamboe fakkel van 60cm hoog is een kleurrijke toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen sfeervolle verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.49