Vuurkorven

 • Bamboe fakkel zwart 60cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 60cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.43
  1.79
  20% keuzekorting
 • Central Park vuurschaal Lanzarote

  Met deze vuurschaal Lanzarote van Central Park kun je lekker lang genieten van de avond. Deze ronde vuurschaal heeft een diameter van 76cm en een binnenmaat diameter van 60cm en heeft een verchroomd rooster. De vuurschaal staat prachtig in elke tuin.

  Vergelijk dit product
  35.99
  44.99
  20% keuzekorting
 • Golden Flame zweedse fakkel

  De Zweedse fakkel is een in een boomstammetje uitgevoerde fakkel. De brandtijd bedraagt 90 tot 120 minuten en de tuinfakkel wordt geleverd inclusief aanmaakblokjes. De fakkel is is 25cm hoog en heeft een diameter van circa 20cm.

  Vergelijk dit product
  3.99
  4.99
  20% keuzekorting
 • Bamboe fakkel zwart 90cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 90cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.59
  1.99
  20% keuzekorting
 • Central Park vuurkorf Promo

  De Central Park vuurkorf zorgt buiten voor een heerlijke warmte en een gezellige sfeer. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. De vuurkorf is gemaakt van gelakt staal en heeft een diameter van 34cm. Door de metalen opvangbak staat de vuurkorf niet alleen stabiel, maar worden ook je tegels beschermd. Kijk ook naar ons ovengedroogd haardhout van uitstekende kwaliteit.

  Vergelijk dit product
  19.99
  24.99
  20% keuzekorting
 • Bamboe fakkel zwart 120cm

  Deze zwarte bamboe fakkel van 120cm hoog is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Plaats de fakkel door hem eenvoudig in de grond te spiesen en je hebt meteen gezellige verlichting. Met metalen oliereservoir.

  Vergelijk dit product
  1.99
  2.49
  20% keuzekorting
 • Mexicaanse vuurkorf Cancun

  Deze Mexicaanse vuurkorf Cancun is gemaakt van een koper effect klei met een hoogte van 68cm en een breedte van 31cm.

  Vergelijk dit product
  43.99
  54.99
  20% keuzekorting

Vuurkorf kopen bij Praxis

Met een vuurkorf in de tuin, heerlijk genieten van het buitenleven

Zit jij ook zo graag op een zomeravond tot heel laat in de tuin? Genieten van de zomer met een lekker vuurtje van je eigen buitenhaard. Dat geeft een gezellige avond in je achtertuin toch helemaal de sfeer van vakantie? Bij Praxis heb je heel veel keuze in vuurkorven. Op onze website vind je ze allemaal bij elkaar. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om ze te bekijken en te vergelijken. Staat jouw ideale terraskachel erbij?

Jouw vuurkorf heel eenvoudig online kopen bij Praxis

Heb je een mooie buitenhaard of terrasheater gezien op onze website? Dan kun je deze ook gelijk online kopen bij Praxis. Online jouw vuurkorf kopen, zorgt ervoor dat je niet loopt te sjouwen met een onhandige en zware vuurschaal, want we kunnen alles wat je online bij ons koopt ook netjes bij je thuis bezorgen. Of in de volkstuin, of bij de boot, net waar je wilt. En natuurlijk profiteer je bij je online aankoop ook gelijk van onze geldende acties en kortingen.

Kom eens kijken welke vuurkorven we voor je hebben

Wil je eerst even onze vuurkorven in het echt zien? Misschien heb je al een terrashaard online gezien, maar wil je zeker zijn van je keuze. Of je vindt wellicht meerdere buitenkachels mooi en wil ze in het echt vergelijken. Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels. Controleer wel even van tevoren of we ook de tuinhaard hebben staan, die jij wilt bekijken! We helpen je graag verder in de winkel om precies die vuurkorf te vinden die helemaal bij je past. En misschien wil je ons ook nog van alles vragen over vuurkorven. Alle vragen die je hebt kun je dan gelijk aan onze medewerker stellen.