Filteren

120 producten

Een tuintafel kopen voor lange avonden buiten

Als je geen genoeg kunt krijgen van het mooie weer, dan kun je het beste een tuintafel kopen. Met mooi weer kun je dan lekker buiten eten, natafelen en de dag bespreken. Weet je al precies naar welke buitentafel je op zoek bent? Praxis heeft van alles in het assortiment: een mooie houten tuintafel, zoals een tuintafel van steigerhout. Een vierkante of ronde tuintafel of een andere buitentafel. Kijk maar eens op onze website, want ook daar vind je het hele assortiment buitentafels.

Online je tuintafel kopen bij Praxis

Al onze tuintafels vind je online netjes bij elkaar, net zoals de tuinstoelen. Dat maakt het nog eenvoudiger om te kijken welke tuinmeubelen het allermooiste bij jou in de tuin passen. Weet je precies welke tuintafel het meest voor jou geschikt is? Dan kun je direct de tuintafel kopen op onze website. We bezorgen alles wat je op onze website bestelt netjes bij je thuis. Dat is helemaal fijn als je bestelling een groot, zwaar en onhandig te transporteren is, zoals een tuintafel!

Ben je op zoek naar een tuintafel aanbieding?

Een tuintafel kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig een tuintafel aanbieding en speciale acties. Een tuintafel aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige tuinstoelen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten!

Liever al onze tuintafels even in het echt zien?

Vind je het lastig om online een goed beeld te krijgen van onze tuintafels? Kun je niet zo goed inschatten hoe groot iedere buitentafel precies is? Of twijfel je tussen verschillende tuintafels? Kom dan naar een van onze winkels met een groot tuinassortiment! Daar kun je lekker proef-zitten aan verschillende buitentafels en ons al je vragen stellen!

Ronde tuintafel

Rond tafelen is super gezellig! Bovendien kun je aan een ronde tuintafel makkelijk extra zitplaatsen creëren zonder dat je last hebt van een hoek of poten die in de weg staan. Ook zorgt een ronde tuintafel voor een zachtere uitstraling. Praxis heeft verschillende formaten ronde tuintafels, dus bekijk het assortiment en kies de ronde tuintafel die bij jouw tuin past.

Houten tuintafel

Een houten tuintafel is een klassieker! Maar welk soort hout vind jij het mooist? Praxis heeft verschillende soorten, zoals steigerhout of Douglashout, maar ook een tuintafel met een teakhouten blad. Bekijk de verschillende soorten houten buitentafels online of in onze winkels.

Tuintafel steigerhout

Ben je fan van steigerhout? Mooi! Je kunt er nu ook voor kiezen om een tuintafel van steigerhout te kopen. Een tuintafel van steigerhout ziet er robuust uit en geeft je tuin direct karakter. Bekijk de verschillende tafels van steigerhout, want Praxis heeft buitentafels verschillende afmetingen en vormen.