Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Picknicktafels

Picknicktafels bij Praxis

Je eigen picknicktafel in de tuin

Ben je op zoek naar een leuke tuintafel? Wil je gezellig in de tuin eten? Buiten een lekker plekje hebben waar je kunt werken, knutselen en met vrienden heerlijk kunt vertoeven? Picknicktafels zijn stoer, praktisch en je hebt er jarenlang plezier van. Helemaal met kinderen is een picknicktafel reuze handig, want als iedereen een beetje opschuift, past er zo een extra eter aan tafel. Zo kan iedereen zitten, zonder gesleep met extra stoelen. Wist je dat er ook kinderpicknicktafels zijn? Helemaal handig om de ze een eigen plekje te geven tijden de zomerse barbecues. Maar ook om gewoon heerlijk buiten aan tafel te spelen en te tekenen.

Welke picknicktafel past bij jou?

Je hebt vast al een goede plek in gedachten voor de picknicktafel. Meet dat goed de maximale afmetingen die jouw buitentafel mag hebben. Want natuurlijk vind je bij Praxis picknicktafels in verschillende maten! En zelfs in verschillende soorten, zo kun je gemakkelijk precies de fijnste tafel voor bij jou in de tuin vinden. Ken je bijvoorbeeld de picknicktafel met opklapbare banken al? Wanneer je deze stoere tuintafel niet gebruikt, klap je eenvoudig de banken op, zodat ze mooi en schoon blijven. Zo heb je nog langer en ook vaker plezier van jouw buitentafel. Ook de picknicktafels met opklapbare banken hebben we in verschillende maten, net zoals de zogenaamde biertafels. Deze tafels met losse banken zijn bekend van Duitse biertuinen, maar ook erg mooi en handig in de achtertuin. De biertafels en andere tuinsets met tafel en twee losse banken, zijn een echte aanrader wanneer je de vastzittende banken een nadeel van een picknicktafel vindt of kies voor een gewone tuinset.

Niet slepen met jouw picknicktafel

Een picknicktafel of tuintafel met losse banken is niet handig om zelf naar huis te slepen. Daarom kun je bij Praxis nu heel handig gewoon online bestellen. En dan zorgen wij dat jouw tuintafel netjes bij jou in de tuin wordt afgeleverd. Online jouw tafel kopen heeft ook als voordeel dat je gelijk van geldende kortingen en mooie aanbiedingen kunt profiteren!