Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Gezellig buiten eten of heerlijk in de zon zitten. Kies hier het juiste tuinmeubel voor jouw tuin, terras of balkon.

Tuinmeubels kopen bij Praxis

Maak je tuin af met goede tuinmeubelen

Zie je jezelf al gezellig met vrienden in de tuin zitten op een mooie loungeset? Of languit op je ligstoel in de zon? Welke tuinmeubelen maken jouw tuin helemaal naar je zin? Bij Praxis heb je een enorme keuze voor ieder budget en iedere stijl. Ligstoelen, bistrosets, tuinbanken, loungesets, picknicktafels, schommelbanken, stoelen, tafels en complete sets. Natuurlijk met alle kussens en accessoires om jouw plekje in de tuin gezellig te maken. Bekijk ook alle informatie over het onderhoud van je tuinmeubelen.

Uiteraard kun je ook zelf combineren met tuinstoelen en tuintafels. Bekijk hiervoor onze mix & match pagina. 

Je tuinmeubelen online bestellen bij Praxis

Tuinmeubelen zijn vaak groot en zwaar. Daardoor zijn ze lastig naar huis te vervoeren. Heb je de ideale tuinset voor jouw tuin gevonden? Bestel deze dan heel eenvoudig op onze site! Geen gesjouw en gesleep meer, want wij zorgen dat jouw tuinmeubelen bij jou thuis worden bezorgd. Wil je ze niet bestellen, maar zelf meubels maken? Kijk dan voor inspiratie op voordemakers.nl.

Welke tuinmeubelen passen bij jou in de tuin?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen, kan het best lastig zijn om in te schatten of ze in jouw tuin passen. Daarom is het slim om de maten te weten van jouw terras of van de plek waar je bijvoorbeeld een bankje wilt plaatsen. Kun je ook zo nog niet zo goed een voorstelling maken of de tuinmeubelen die je op het oog hebt ook mooi staan? Maak een schaalmodel van je tuin, terras of balkon en schuif daarin met de tuinmeubels op schaal. Inspiratie voor tuinmeubelen vind je op praxis.nl.

Mix en match je tuinset

Je kunt jouw tuinset mixen en matchen, zodat deze helemaal naar jouw eigen smaak is.

Lees het koopadvies