Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Gezellig buiten eten of heerlijk in de zon zitten. Kies hier het juiste tuinmeubel voor jouw tuin, terras of balkon.

Tuinmeubelen

Maak je tuin af met goede tuinmeubelen

Zie je jezelf al gezellig met vrienden in de tuin zitten op een mooie loungeset? Of languit op je ligstoel in de zon? Welke tuinmeubelen maken jouw tuin helemaal naar je zin? Bij Praxis heb je een enorme keuze voor ieder budget en iedere stijl. Ligstoelen, bistrosets, tuinbanken, loungesets, picknicktafels, schommelbanken, stoelen, tafels en complete sets. Natuurlijk met alle kussens en accessoires om jouw plekje in de tuin gezellig te maken.

Je tuinmeubelen online bestellen bij Praxis

Tuinmeubelen zijn vaak groot en zwaar. Daardoor zijn ze lastig naar huis te vervoeren. Heb je de ideale tuinset voor jouw tuin gevonden? Bestel deze dan heel eenvoudig op onze site! Geen gesjouw en gesleep meer, want wij zorgen dat jouw tuinmeubelen bij jou thuis worden bezorgd.

Welke tuinmeubelen passen bij jou in de tuin?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen, kan het best lastig zijn om in te schatten of ze in jouw tuin passen. Daarom is het slim om de maten te weten van jouw terras of van de plek waar je bijvoorbeeld een bankje wilt plaatsen. Kun je ook zo nog niet zo goed een voorstelling maken of de tuinmeubelen die je op het oog hebt ook mooi staan? Maak een schaalmodel van je tuin, terras of balkon en schuif daarin met de tuinmeubels op schaal. Dit kun je ook online doen met de Floorplanner van Eigen Huis & Tuin. Kies hierin eerst de vorm van je tuin, vul de maten in en kies dan bij de categorie voor Tuin. Zo krijg je snel een heel goed beeld van de tuinmeubelen die goed in jouw tuin passen.

 

Laat je inspireren!

Maak optimaal gebruik van jouw tuin of balkon met tuinmeubelen als een loungeset, picknicktafel of schommelbank. Geen tuin kan zonder.

Klik hier voor alle tips en trends