Filteren

47 producten

Central Park bistrotafel Catarina staal zwart
Central Park bistrotafel Catarina staal zwart
50% korting
Bistrosets

Bistroset kopen bij Praxis

Hoe haal je Parijs naar je balkon? Nippend aan een koel drankje met de zonnestralen op je gezicht. Creëer je eigen stukje Frans geluk met een bistroset van Praxis. Met een Praxis bistroset, ook wel balkonset genoemd, maak je van elk stukje buiten, een plek om te genieten. Eet buiten op zwoele zomeravonden, lees een boek in de zon of kom bij van een lange dag met je eigen balkonset. Met een balkonset van Praxis zit je niet snel meer binnen. Heb je een balkon of een terras waar je een leuke Praxis bistroset op kunt zetten? Deze sets van een bistrotafel met een paar bistrostoelen hebben het grote voordeel dat ze niet veel plaats innemen. Heb je wel meer ruimte buiten? Kijk dan eens bij het loungeset of tuinset assortiment van Praxis.

Een Praxis balkonset of toch een bistrotafel en bistrostoelen

Bij Praxis vind je veel bistrosets. Een bistroset is te herkennen aan het smalle design, kleine bistro tafels en smalle stoelen. Dit komt doordat Parijse bistro’s vaak klein van stuk zijn. Om zoveel mogelijk klanten te bedienen werden de bistrotafels en stoelen smaller en kleiner gemaakt. Daardoor zijn bistrosets perfect voor een kleiner balkon of tuin. Met een Praxis balkonset kan je toch heerlijk genieten van de buitenlucht, zonder dat de bistroset te veel ruimte inneemt.  Wil je meer ruimte creëren? De meeste bistrosets zijn gemakkelijk in te klappen. Praxis heeft veel verschillende bistrosets in het assortiment. Bistrosets van gietijzer of hout zijn de meer traditionele varianten, maar voor de sfeer liefhebber is er ook een bistro set waar de tafel met mozaïek is versierd. Wil je het plaatje helemaal afmaken? Maak je bistroset compleet met tuinkussens van Praxis. 

Bij Praxis zijn de bistro tuinmeubelen verkrijgbaar als set of als losse bistro tafels en stoelen. Zo kan je bij Praxis je eigen balkonset samenstellen naar eigen smaak. Of je nu kiest voor in de winkel of online kopen, je kunt profiteren van dezelfde geldende bistroset aanbieding.

Bistroset online kopen en thuis bezorgd

Op onze website kun je in alle rust alle bistrosets bekijken en vergelijken. Zie je de balkonset die perfect op je terras past of bij jou op het balkon prima zou staan? Dan kun je deze ook gelijk online kopen bij Praxis. Wel zo gemakkelijk, want we bezorgen je bistroset netjes bij je thuis. Zo bespaar je jezelf een hoop gesjouw. Wil je meer informatie over tuinmeubelen? Kijk dan op onze informatiepagina waar je alles vindt over tuinmeubelen.

Bistroset of balkonset aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige bistrosets kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige Praxis balkonset aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina