Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Tuinhuisjes & blokhut

Blokhut of tuinhuisje?

Op zoek naar een blokhut of tuinhuisje? Praxis geeft je alle informatie die je moet hebben bij het kopen van een blokhut of tuinhuis.

Lees het koopadvies

Tuinhuisje of blokhut kopen bij Praxis

Handige opslag met een tuinhuisje of blokhut in de tuin

Wil je een tuinhuisje in de tuin om lekker al je tuinspullen in kwijt te kunnen? Je zet er zo al je tuinmeubilair en de barbecue in en zorgt eenvoudig dat ze mooi en schoon blijven. Of wil je de fietsen netjes uit het zicht hebben en zoek je daar een goede blokhut voor? Een tuinhuis of blokhut is een prima plek om alles netjes op te bergen. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als een fijne extra kamer in de tuin waar je schildert, klust of bezig bent met een andere hobby. Of een heerlijke speelplek voor de kinderen, waar ze hun speelgoed gewoon kunnen laten rondslingeren. Bij Praxis vind je heel veel verschillende tuinhuizen en blokhutten, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. En daar hoef je bij ons niet eens voor naar de winkel te komen, want je vindt alle tuinhuisjes en blokhutten ook gewoon online bij ons op de site. Wil je liever iets kleiners? Kies dan voor een tuinkast.

Online tuinhuizen en blokhutten bekijken en kopen

Bekijk op je gemak alle tuinhuizen en blokhutten die wij voor je hebben maar eens online. En zie je precies het tuinhuisje waar jij op zoek naar bent? Dan bestel je dat toch net zo gemakkelijk online? Bij Praxis kun je namelijk gewoon online alles kopen. Wij zorgen dat je bestelling netjes bij jou thuis wordt bezorgd. En dat is niet alleen fijn omdat je op deze manier niet loopt te sjouwen met zware spullen, maar ook omdat je online gelijk kunt profiteren van fijne kortingen en aanbiedingen die we vaak voor je hebben.

Geniet zo lang mogelijk van onze tuinhuizen en blokhutten

Wanneer je bij Praxis een tuinhuis of blokhut koopt, weet je dat je een huisje kiest van goede kwaliteit. Onze tuinhuizen en blokhutten gaan jarenlang mee. Zelf kun je de levensduur van je tuinhuisje nog verlengen door het goed te onderhouden en te beschermen tegen weersinvloeden. Een tuinhuis van onbehandelde delen, zal je zelf moeten schilderen bijvoorbeeld, om het te beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden. Wil je daar zelf geen omkijken naar hebben, kies dan een tuinhuis of blokhut van geïmpregneerd hout. Hierbij is het onderhoud veel minder in de eerste jaren. Wil je advies van ons over de verschillende mogelijkheden die je hebt bij de keuze voor jouw tuinhuis of blokhut? Vraag het ons dan online of in de winkel. Op onze informatiepagina vind je alle informatie over blokhutten en tuinhuisjes die je nodig hebt. Wil je weten hoe je een tuinhuis plaatst? Dat vind je op voordemakers.nl.