Grad By You terrasvoet TOP-LIFT

  • Onderdeel Grad By You Project
  • 1 terrasvoet voor alle hoogtes
  • Vervaardigd uit hoogaardig polypropyleen, 10 jaar garantie
  • Regelbare en verhoogbare terrasvoet met art 1641

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Bevestiging
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

De regelbare en verhoogbare terrasvoet, Top Lift is vervaardigd in Frankrijk uit 100% gerecycleerd polypropyleen. Conform met de DTU 43.1 en 51.4 normen en 10 jaar garantie.

Grad By You ‘Concept’

Je eigen terras maken was nog nooit zo gemakkelijk met het concept van Grad By You. Dit ingenieuze concept laat jou toe om zelf een stevig en perfect afgewerkt terras te bouwen zonder boren, schroeven of lijmen.

De vloerplanken kiezen
De eerste stap is het uitkiezen van de vloerplanken. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden, namelijk thermisch gemodifeerde den, thermisch gemodifeerde es of composiet in drie kleuren. De vloerplanken hebben speciale groeven aan de onderzijde en zijn op maat gemaakt voor bevestiging op de rails met het CLIP-IN profiel.

Installeren van je terras
Wanneer je de planken hebt uitgekozen kun je aan de slag met het installeren van je terras. Dit gaat erg makkelijk door de vloerplank te bevestigen op de aluminium rails met het CLIP-IN profiel. Je kunt de rails rechtstreeks plaatsen op een stabiele en vlakke ondergrond. De planken kun je erg gemakkelijk zagen zodat je deze kunt afstemmen op de gewenste grootte van je terras. Tot slot kun je de zijkant van je terras afwerken met de plint TOUR. Wil je een voorwerp wegnemen dat onder je vloer is gevallen, een plank vervangen of je terras anders inrichten? Klik simpelweg de vloerplanken los met behulp van de sleutels KEYS.

Verhogen van je terras
Als je een terras wil aanleggen op een bepaalde gewenste hoogte kun je de rails met CLIP-IN vast schroeven op vloerbalken met het CLIP-ON profiel. Deze kunnen eenvoudig op in hoogte verstelbare terrasvoeten TOP-LIFT en met het CLIP-ON profiel vast geklikt worden. Je kunt je terras zo tot wel 273 mm verhogen.

EAN: 3443440011811

Aantal stuks
40
Diameter
200 mm
Zelfklevend
Nee
Antislip
Nee
Type vloeraccessoire
Vloerhulpmiddelen
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires