Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Afwerking
 • Materiaal
 • Breedte (cm)
 • Hoogte (cm)
 • Houtsoort
 • Impregnatie klasse hout
  Het impregneren van hout zorgt voor een verduurzaming van het hout. Zo is geïmpregneerd hout zeer lange tijd bestand tegen schimmel en rotting. De duurzaamheidsklasse van hout geeft aan hoe lang een houtsoort mee kan gaan. Duurzaamheidsklasse 1 is zeer duurzaam, terwijl hout met duurzaamheidsklasse 5 helemaal niet duurzaam is.

  Bij Praxis kennen we klasse 3 en 4. Impregneren volgens klasse iii: hout niet in grondcontact, blootgesteld aan weersinvloeden. Impregneren volgens klasse iv: hout in permanent grondcontact.
12 producten

Tuinhek recht grenen 180x80cm
Tuinhek recht grenen 180x80cm
Tuinhekken & poortjes
Tuinhek recht grenen 100x80cm
Tuinhek recht grenen 100x80cm
Tuinhekken & poortjes
Tuinhek Oxford natuurlijk hout 28x115cm
Tuinhek Oxford natuurlijk hout 28x115cm
Tuinhekken & poortjes
Tuinhek golf grenen 180x80cm
Tuinhek golf grenen 180x80cm
Tuinhekken & poortjes
Tuinhek golf grenen 3,8x80x100cm
Tuinhek golf grenen 3,8x80x100cm
Tuinhekken & poortjes
Elephant tuinpoort Design 80x100cm
Elephant tuinpoort Design 80x100cm
Tuinhekken & poortjes

  Tuinhekken voor je voor- en achtertuin

  Wanneer je op zoek bent naar een laag tuinhek voor je voor- of achtertuin, heb je bij Praxis ruime keuze. Wil je graag een natuurlijke houten tuinafscheiding in de voortuin, met een leuk hekje naar de voordeur? Kies je voor composiet tuinhekken, die robuust zijn en waar je jarenlange geen omkijken naar hebt? Of zoek je voor de achtertuin wat hogere tuinhekken of zelfs tuinschermen of een trellis om daar lekker veel privacy te hebben? Bij Praxis vind je het allemaal. Kijk maar eens welke tuinhekjes en verschillende soorten tuinafscherming we voor je hebben staan. Dat kan natuurlijk in de winkel, maar ook gewoon online! Bekijk hier tuinhek composiet en tuinhek hardhout

  Tuinhek online kopen bij Praxis

  Van een tuinpoort tot een hele schutting, bij Praxis vind je de tuinhekken die je zoekt. Online kun je ze allemaal in alle rust bekijken, net wanneer het voor jou handig is. Zo kun je echt de tijd nemen om hekken te vergelijken en precies dat tuinhek te kiezen dat het allermooiste in jouw tuin staat. Om dat tuinhekje aan te schaffen, hoef je zelfs niet naar de winkel te komen. Want je kunt op onze website alles wat je nodig hebt lekker gemakkelijk online kopen. Je aankopen kunnen we bij je thuisbezorgen, als je dat wilt. Handig! Helemaal wanneer je zware of lastig te sjouwen spullen nodig hebt, zoals tuinhekken.

  Kies jij voor een tuinhekje van hout of composiet?

  Ben jij op zoek naar een nieuw tuinhekje om jouw voortuin of achtertuin mee compleet te maken? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende houten tuinhekken, die prachtig natuurlijk in je tuin zullen staan. Je kunt gaan voor massief hout (grenen), maar kunt ook kiezen voor een poort of tuinhek van kempas (hardhoutsoort met een diepbruine kleur) of dennenhout. Maar voor een tuinhek van composiet ben je bij ons ook het goede adres. Composiet is een populair materiaal voor tuinhekjes, omdat het weinig onderhoud nodig heeft, kleurvast is en weersbestendig is! Waar kies jij voor: een houten tuinhek of toch een tuinhekje van composiet? Het is aan jou!

  Advies over tuinhekken

  Heb je vragen over tuinafscheidingen? Wil je weten hoe je het beste een tuinscherm plaatst? Of waar je op moet letten bij het neerzetten van je tuinhek in de voortuin? Natuurlijk kunnen wij al je vragen beantwoorden. En dat doen we graag. Het handigste is het toch om daarvoor even naar de winkel te komen. Dan kunnen we niet alleen persoonlijk je vragen beantwoorden, maar je ook de verschillende tuinhekken laten zien.