Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Terrasreiniging

Terrasreiniging

Filteren

Sorteren op:
i

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Kleurfamilie

  Materiaal

74 producten
Sorteren op:
i

HG groene aanslagreiniger 1L

HG groene aanslagreiniger 1L

Bestel & Haal op

9,

49

per l 9,49

SuperCleaners Groene aanslagverwijderaar 1L - 2 stuks

10%

korting

SuperCleaners Groene aanslagverwijderaar 1L - 2 stuks

Thuisbezorgd

29,

17

26,

25

Terrasreiniging producten kopen bij Praxis

Na de winter is het tijd om je terras een flinke opknapbeurt te geven, om straks weer lekker van het zonnetje te genieten. Een schoon terras geeft natuurlijk extra veel plezier. Met de terrasreiniging producten van Praxis heb je het terras weer snel op orde. De HG terrasreinigers en groene aanslagreinigers kunnen je helpen je zitplaats in de tuin weer helemaal aanslagvrij te krijgen. Met de schrobbers van Praxis lukt dat nog beter. Kortom, bij Praxis haal je alles uit de (tuin)kast om van je terras een blinkend frisse loungehoek te maken.

Tips terrasreiniging

Veel mensen pakken de hogedrukreiniger om korte metten met groene aanslag op de tegels te maken. Het is echter niet de beste oplossing. De klus mag snel geklaard zijn, maar de aanslag komt des te heftiger terug, nu het zich in de poreuze tegels kan nestelen. Je kunt beter de schrobbers van Praxis ter hand nemen en met een sopje met terrasreiniger klinkers en stenen schoon vegen. De HG groene aanslagreiniger is biologisch afbreekbaar en is dus veilig voor je planten en het gras. Veeg eerst je tegels goed schoon met een bezem en verwijder onkruid met een onkruidsteker. Daarna kun je met een sopje aan de gang. Volg bij speciale reinigingsmiddelen altijd nauwkeurig de aanwijzingen op de verpakking.

Schrobben met plezier

Met de artikelen van Gardena wordt terrasreiniging een simpele klus. De Gardena handwasborstel, wasborstel en comfort borstel kunnen op het waterleidingnet worden aangesloten met de Original Gardena Systemaansluiting. Het zijn ideale hulpmiddelen om zowel kleine als grote oppervlakten snel en effectief te reinigen. Met de blad- en grasverzamelaar haal je het bladafval eenvoudig uit je tuin. Verzamel het afval in de tuinafvalzak van Praxis. Na het gedane werk is het heerlijk uitrusten en genieten van een schoon en fris terras, dat weer straalt als een zonnetje.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten