1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Snoeigereedschap
 5. Terug naar Boomscharen

Boomscharen

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Maximale takdikte

  Prijs (€)

  tot
1 product
Sorteren op:

Wolf-Garten boomschaar RC-M rood

Wolf-Garten boomschaar RC-M rood

Boomscharen

69,

99

Boomscharen kopen bij Praxis

Zie je door de bomen het bos niet meer, dan wordt het tijd om te snoeien. Met de boomscharen van Praxis kun je veilig vanaf de grond de takken van hogere bomen snoeien. Zo heb je snel weer zonlicht in je tuin of vrije doorgang naar je woning. Nooit meer overlast van uit de kluiten gegroeide boomtakken. Met een boomschaar van de Praxis is de klus zelf snel geklaard. Met het tuingereedschap van Praxis, zoals heggenscharen en snoeischaren is jouw tuin weer helemaal klaar voor het seizoen.

Hoe en wanneer gebruik je een boomschaar

De boomschaar van Gardena met 3-voudige katrolwerking bespaart je veel kracht takken van hoogte af te knippen. Met een verlengstok erbij kun je ook takken op grotere hoogte bereiken en dikkere taken met de grote knipopening eenvoudig afknippen. Met deze boomknipper kun je dankzij het lange bereik zeer nauwkeurig en eenvoudig te werk gaan. De boomschaar van Gardena is een tuingereedschap waar veel mensen zeer tevreden over zijn en deze wordt over het algemeen als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Tijdens de wintermaanden kunnen knotwilgen gesnoeid worden. Eind maart is een geschikte periode voor het snoeien van een appel, peer, pruim en leibomen. In de zomer zou je bepaalde fruitbomen nog kunnen snoeien. Vraag bij twijfel het juiste advies aan een professionele boomverzorger.

Tuingereedschap bij Praxis

Praxis heeft divers tuingereedschap om je tuin te onderhouden. Maak van je tuin een comfortzone met behulp van de luxe tuinmeubelen van Praxis en verfraai je terras met de uiterst fraaie tuindecoratie. Het gras bijhouden wordt een peulenschil met behulp van verschillende grasmaaiers. Ze kunnen zowel met de hand als elektrisch bediend worden. Alle tuingereedschap en tuin toebehoren kun je eenvoudig online bestellen en reserveren. Maak een afspraak om je bestelling op te halen en wij zorgen dat deze compleet is af te halen. Zo kun je zonder oponthoud aan de slag en snel genieten van je heerlijke tuin. Natuurlijk kun je bij Praxis je spullen ook thuis laten bezorgen. Kies voor het gemak voor de snelle service van Praxis.