Filteren

939 producten

Central Park kooimesmaaier
Central Park kooimesmaaier
49.99
Handgrasmaaiers
Central Park CPE 2040 CS elektrische kettingzaag
Central Park CPE 2040 CS elektrische kettingzaag
33% korting
89.9959.99
Kettingzagen
Worx accu heggenschaar WG259E 20V
Worx accu heggenschaar WG259E 20V
149.00
Elektrische heggenscharen
Ryobi elektrische heggenschaar RHT5050 500 W
Ryobi elektrische heggenschaar RHT5050 500 W
89.99
Elektrische heggenscharen

Welk tuingereedschap heb je nodig?

Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Heb je een grasveld? Dan is een goede elektrische grasmaaier een must. Staat er een grote boom in je tuin, of er net naast? Met een bladblazer heb je de berg bladeren zo opgeruimd. En je heg? Met een goede elektrische heggenschaar houd je hem strak in vorm. Bij Praxis vind je precies wat je nodig hebt: van kruiwagens. snoeischaren en hogedrukreinigers tot scheppen en tuinierkleding.

Goed tuingereedschap is het halve werk

Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken. Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe technologieën, die ons leven een stuk gemakkelijker maken. Zo heb je bijvoorbeeld robotmaaiers, die automatisch het gras voor je maaien. Ook elektrisch tuingereedschap maakt het een klusje dat je zo hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je bij het werken met elektrisch tuingereedschap altijd je hoofd erbij houdt. Weet waar je mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je machine er even uit.

Jouw tuingereedschap in de winkel of online kopen

Welk tuingereedschap heb je op het oog? Wil je bijvoorbeeld de kettingzaag nog even in je handen houden voordat je beslist welke je koopt? Of weet je al precies welke je wilt hebben? In dat laatste geval kun je alles wat je nodig hebt ook heel gemakkelijk online bestellen bij Praxis. Kies welk tuingereedschap je wilt op onze site, betaal je bestelling en je tuingereedschappen worden bij je thuisbezorgd.