Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Blaassnelheid
  • Opvangcapaciteit
  • Vermogen
  • Zuig- en versnipperfunctie

Bladblazer kopen bij Praxis

Heb je veel bomen in en rond je tuin? Dan zal je vooral in de herfst behoorlijk wat blad in de tuin hebben. Gelukkig zijn al de hopen bladeren heel gemakkelijk op te ruimen met een goede bladblazer, erg handig dus om er een toe te voegen aan je gereedschap in het tuinhuis. Bladblazers en bladruimers zijn een fijne manier om zonder veel gedoe van de blaadjes in de tuin af te komen. Bij Praxis vind je heel veel verschillende elektrische tuingereedschappen. Ook onze bladblazers staan natuurlijk allemaal bij elkaar op onze website. Zo kun je nog eenvoudiger online kiezen welke bladblazer het handigste is voor jou. Verzamel al de bladeren en ruim ze op met een kruiwagen. Wil je niet vies worden? Koop dan tuinierkleding. En bekijk ook eens de rest van ons aanbod aan tuingereedschap!

Op zoek naar een bladblazer aanbieding?

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een bladblazer kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende bladblazer aanbiedingen of een bladblazer aanbieding op een bepaald merk. Elke bladblazer aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze bladblazer aanbiedingen en pak je voordeel!

Online bladblazers kijken, kiezen en kopen bij Praxis

Op onze website kun je in alle rust alle bladblazers bekijken en ze vergelijken. Net wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon van achter je eigen computer. Zoek je een eenvoudige blazer? Kies je voor een goed merk, zoals bijvoorbeeld Makita? Wil je het liefste toch een bladruimer? Neem je tijd en vind exact de blazer, die je wilt op onze website en koop deze ook gelijk online bij Praxis.

Het verschil tussen bladblazers en bladruimers

Een machine die alleen maar een blaasfunctie heeft om het blad bijeen te blazen, is natuurlijk een bladblazer. Maar heel vaak worden bladruimers ook bladblazers genoemd, terwijl ze veel meer doen dan simpelweg bladblazen. Een bladruimer is een machine die ook een zuigfunctie heeft, waarmee de bladeren opgeslokt worden. Vaak worden de bladeren dan kleingemaakt en in een opvangzak opgevangen. Zo kun je nog sneller je tuin ontdoen van bladeren, want je hoeft alleen maar de zak te legen. Het opharken van je bladeren is niet meer nodig. Wil je advies over of je beter een bladblazer of een bladruimer kunt aanschaffen? Kom eens langs in onze winkel, daar kunnen we je de verschillen in het echt laten zien!