Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Fleur je tuin op met originele tuinschilderijen

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om je tuin te decoreren? Kijk eens naar de originele tuinschilderijen van Praxis. Hiermee tover je je tuin in een handomdraai om in een Aziatische sfeer, kunstzinnige buitenplaats of creëer je een landelijke sfeer. Heb je geen tuin? Kies dan voor een fleurig balkondoek.

Decoratie voor iedere buitenplaats

Met een buitenschilderij heb je in je tuin ineens uitzicht op een tropisch strand of zee van kleurrijke bloemen. Ben je op zoek naar een mystieke uitstraling? Ga dan voor een prachtige afbeelding van een natuurlijke waterval in de herfst. De schilderijen zijn gespannen op een geïmpregneerd houten frame. Je bevestigt de tuindecoratie gemakkelijk op een stenen muur of houten schutting. De kunstwerken zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bij aankoop van de versieringen ontvang je drie jaar garantie op de kleurechtheid. Je weet dus zeker dat je extra lang kunt genieten van een bijzonder uitzicht in je tuin. Benieuwd naar alle andere tuindecoratie van Praxis? Kijk ook eens naar de uitgebreide collectie tuinbeelden en vijverdecoratie. Geef je buitenplaats een echte gedaantewisseling met de leukste tuinaccessoires.

Tuinschilderijen in de winkel of online kopen

Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide voorraad tuinposters. Je vindt altijd de buitenversiering die past bij de sfeer van jouw buitenplaats. Weet jij al precies welk tuinschilderij of tuinposters passen bij jouw smaak? Vind jouw favoriete product op praxis.nl. In een handomdraai bestel je de beste tuindecoratie in de aanbieding. Je hoeft de deur niet eens meer uit om je tuin een bijzondere metamorfose te geven. Alle artikelen die je besteld worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.