image_1

HG X tegen muizen navulbare lokbox 1 stuk

 • Eenvoudig
 • Met uiterst effectieve lokpasta
 • Onbeperkt navulbaar
 • Afsluitbaar
 • Kindvriendelijk

Toon specificaties

12,

49
Productomschrijving
Met de HG X tegen muizen navulbare lokbox 1 stuk ben je eenvoudig, snel en schoon van je muizenoverlast af. De navulbare lokbox bevat een uiterst effectieve lokpasta dat door muizen gegeten en meegenomen wordt. Dus weg met die vieze klemmen of vallen. Je hoeft alleen nog maar de navulbare muizen lokdoos neer te zetten en de muizen verdwijnen vanzelf. Deze lokdoos tegen muizen is onbeperkt navulbaar, dankzij de apart verkrijgbare HG X tegen muizen lokpasta-navullingen. Daarnaast is de lokdoos afsluitbaar, dus absoluut ongevaarlijk voor kinderen en huisdieren.

EAN: 8711577251161

Specificaties
 • Algemeen

  Type ongediertebestrijding

  Gif - pasta

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Kunststof

  Substantie

  Pasta

  Type materiaal

  Plastic
 • Toepassing

  Toepassing

  Nu eenvoudig, snel en schoon van uw muizenoverlast af met de muizenlokdoos van HG! De HGX tegen muizen navulbare lokbox bevat namelijk een uiterst effectieve lokpasta dat door muizen gegeten en meegenomen wordt. Dus weg met die vieze klemmen of vallen. U hoeft alleen nog maar de navulbare muizen lokdoosneer te zetten en die vieze muizen verdwijnen vanzelf. Deze lokdoos tegen muizen is onbeperkt navulbaar, dankzij de apart verkrijgbare HGX tegen muizen lokpasta-navullingen en afsluitbaar, dus absoluut ongevaarlijk voor kinderen en huisdieren! Inclusief 2 sachets met lokpasta. Onbeperkt navulbaar. Afsluitbaar, dus veilig voor kinderen en huisdieren.
GHS08
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). .
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Achter slot bewaren. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven